BOGDAN IMA KOŠARKAŠKU DNK: Vujošević prati Srbiju na Mundobasketu! Imao je šta da kaže i o Jokiću i Amerikancima!
Duško Vujošević, Foto: Ana Paunković

HVALI ORLOVE

BOGDAN IMA KOŠARKAŠKU DNK: Vujošević prati Srbiju na Mundobasketu! Imao je šta da kaže i o Jokiću i Amerikancima!

Prati igre Orlova Aleksandra Đorđevića na Mundobasketu u Kini

Objavljeno:

Nekadašnji trener Partizana i bivši selektor reprezentacije Duško Vujošević ne može bez košarke.

Prati igre Srbije na Mundobasketu u Kini. Za Bogdana Bogdanovića koga je trenirao u crno-belom dresu ima samo reči hvale. Igrač Sakremento Kingsa je protiv Italije upisao 31 poen.

- On je igrač koji je rođeni košarkaš. Neobičan igrač sa atipičnom tehnikom šuta – takozvani šut sa impulsom. Izuzetno pametan igrač. Nisam očekivao da će napraviti ovo što jeste u NBA ligi. Svaka mu čast. On je neke košarkaške stvari znao i pre nego što ga je neko tome naučio. Nosio je to u svom DNK - rekao je Duško Vujošević o bivšem đaku u intervjuu za "Ekspres".

Tema je bio i Nikola Jokić čiji se odgovor na poziv u reprezentaciju čekao dugo. Iskusni strateg je rekao da je centar Denvera "gospodski postupio" iako nije bio zadovoljan reprezentativnim statusom dok je igrao za Megu.

Srbija je do sada najviše pokazala na takmičenju u Kini pa se postavlja pitanje da li Orlovi imaju slabosti.

- I Džordan ih je imao, ali mislim da imamo manje slabosti od ostalih. U košarci se nikad ne zna šta će biti sutra. Međutim, mislim da smo dosadašnjom igrom uz SAD prvi favoriti. Ukoliko i dođe do tog finala, što neće biti ni malo lako. Ne možemo o Amerikancima suditi po utakmici sa Turskom. Veliki broj igrača im je otkazao. Meni je krivo zbog mog prijatelja Grega Popoviča, ali neka i oni malo vide kako je to kada savetuju igrače da ne nastupaju za reprezentaciju - dodao je Vujošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.