ITALIJANIMA SE TRESU GAĆE PRED SRBIJU: Posle jedne izjave, to je jasno - a šta će tek reći kad vide ovaj snimak?
Danilo Galinari protiv Angole, Foto: EPA

NIJE IM LAKO...

ITALIJANIMA SE TRESU GAĆE PRED SRBIJU: Posle jedne izjave, to je jasno - a šta će tek reći kad vide ovaj snimak?

Nije im dobro koliko su se uplašili

Objavljeno:

Svima je bilo jasno da će se Srbija i Italija poigravati sa Angolom i Filipinima, ali i da će se međusobno boriti za prvo mesto grupe D Mundobasketa u Kini.

Italijani su lako, poput Orlova, izašli na kraj sa nedoraslim Afrikancima u drugom kolu grupne faze, a jedna od glavnih zvezda sutrašnjeg rivala Orlova u derbiju grupe, Danilo Galinari nije štedeo pohvale na račun izabranika Aleksandra Đorđevića.

- Srbija je jedna od najboljih reprezentacija na Svetskom prvenstvu, prava NBA ekipa. Odlično poznajemo jedni druge, nema tajni među nama, već smo dva puta igrali na pripremama. Biće jako težak meč sutra, jer naš protivnik ima mnogo oružja - rekao je krilni igrač Oklahome koji već 11 godina igra u najjačoj ligi.

Danilo Galinari
Danilo Galinari foto: AP

Inače, nije ni čudo što ovoliko ceni našu reprezentaciju, posebno ako je odgledao poslednji trening na kom su Jokara i drugari doslovno rešetali mrežice iz svih pozicija.

Nadamo se da će se ovakva šuterska forma preneti i na parket u sredu, kada se od 13.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.