NEKA SE ZAPITAJU DA LI JE TO DOBRO: Aleksandar Đorđević prekorio FIBA pred duel sa Filipincima!
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta/Branislav Božić

GRMEO

NEKA SE ZAPITAJU DA LI JE TO DOBRO: Aleksandar Đorđević prekorio FIBA pred duel sa Filipincima!

Srbija i Filipini igraće u drugom kolu grupe D 2. septembra u 13.30 po srednjeevropskom vremenu

Objavljeno:

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bavio se Filipinima, ali i mečevima koji su završeni velikim razlikama na startu Mundobasketa u Kini.

U prvom kolu grupe D, Orlovi su očitali lekciju Angoli i slavili sa 105:59, a više od 100 poena primili su i Filipinci, naredni rival Srba, koji su od Italije poraženi sa 108:62.

- Ne bih se limitirao da analiziram samo utakmicu Filipina ili njihovu reprezentaciju, već sistem takmičenja od 32 učesnika. Dešava se da postoje takve utakmice sa velikom razlikom i to ne samo u našoj grupi, jer je tek početak, i mislim da tu treba da postave znak pitanja na nivou krovne organizacije da vide da li nam to odgovara, da li je to dobro za košarku koju prezentujemo u ovom trenutku u svetu ili ćemo da vratimo na malo realniji odnos snaga - rekao je Aleksandar Đorđević novinarima u Fošanu.

Onda je rekao i nekoliko reči i o narednom protivniku.

- Italijani su na tom meču protiv Filipina pogodili sve, baš sve. U prvoj četvrtini dali su 37 poena. Sada nam sleduje meč sa njima i na nama je da odigramo maksimalno ozbiljno protiv tog tima. Mi smo odradili trening koji je naravno bio okrenut ka našoj stvari, ali normalno već i ka nekim drugim protivnicima koji nam slede - dodao je selektor Srbije.

Srbija i Filipini igraće u drugom kolu grupe D 2. septembra u 13.30 po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.