JOVIĆ: Možda je previše! Na svakom sastanku pričamo o tim praznim minutima! MILUTINOV: Mentalno spremni!
Stefan Jović kaže da je možda bila i prevelika razlika na meču protiv Angole, Foto: STARSPORT/XINHUA

Sad idu dalje

JOVIĆ: Možda je previše! Na svakom sastanku pričamo o tim praznim minutima! MILUTINOV: Mentalno spremni!

Srpski košarkaši zadovoljni zbog lake pobede na početku Mundobasketa

Objavljeno:

Centar košarkaške reprezentacije Srbije rekao je da je njegova ekipa odigrala sjajan meč protiv Angole od početka do kraja. - Odigrali smo sjajnu utakmicu od početka do kraja. Bili smo jaki, mentalno smo bili spremni. Odigrali smo dobro u oba pravca, i u odbrani i u napadu, i to nam je donelo ovu laganu pobedu - rekao je Milutinov na konferenciji za novinare.

Nikola Milutinov se istakao protiv Angole atraktivnim zakucavanjima
Nikola Milutinov se istakao protiv Angole atraktivnim zakucavanjimafoto: STARSPORT/XINHUA

Košarkaši Srbije počeli su Svetsko prvenstvo u Kini ubedljivom pobedom protiv Angole od 105:59, a plejmejker Stefan Jović kaže da je možda i prevelika razlika bila na kraju meča.

- Iskreno nisam očekivao toliku razliku. To je prvi utisak, rezultat i četrdesetak razlike je za nas malo previše, ali nas raduje način na koji smo igrali i prvenstveno napad. Preko sto poena dati bilo kome je zadovoljavajuće. Dobra partija i u odbrani i što može da raduje i najbitnija stvar je pobeda na samom startu - rekao je Jović.

On je istakao i šta je česta tema na sastancima sa selektorom i stručnim štabom.

- Činjenica je da smo i kroz neke pripremne utakmice imali osetniju prednost u odnosu na rivala, ali smo padali i imali te neke prazne minute, što je na svakom sastanku i tema, da smanjimo te periode na minimum. Da što manje imamo praznih minuta i sigurno da su sve Saletove kritike i gestikulacije bile upućene u tom pravcu tokom ove utakmice - pojasnio je Jović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.