SERGEJ OPTUŽIO VUČIĆA DA JE IZBACIO KALINIĆA IZ REPREZENTACIJE: Odmah je stigao i odgovor iz KSS!
Trifunović, Kalinić i Vučić, Foto: Beta, Zorana Jevtić, Profimedia

BURA PRED POČETAK MUNDOBASKETA

SERGEJ OPTUŽIO VUČIĆA DA JE IZBACIO KALINIĆA IZ REPREZENTACIJE: Odmah je stigao i odgovor iz KSS!

Posle te zapaljive izjave, odmah se javio i predsednik KSS Predrag Danilović

Objavljeno:

Samo dan pred početak Svetskog prvenstva u Kini za košarkaše, predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović je uzburkao javnost.

On je na Tviteru optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je zahtevao da se Nikola Kalinić otkloni sa spiska reprezentativaca pred put u Kinu.

- Upravo razgovarao sa par ljudi vrlo bliskih košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Morao sam na više mesta da proverim, pošto nisam mogao da poverujem, ali da: Nikola Kalinić nije u reprezentaciji jer je tako hteo @avucic. Znam šta da mislim o njemu, ali šta o njima - napisao je on.

Vučić i Sergej
Vučić i Sergej foto: Printscreen, Beta/ Milan Obradovic

Posle te zapaljive izjave, odmah se javio i predsednik KSS Predrag Danilović:

- Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu - rekao je Danilović za Blic.

Predrag Danilović
Predrag Danilović foto: Dragan Kadić

Velika prašina se digla u javnosti nakon intervjua Nikole Kalinića u kome je otvoreno govorio o politici, ali i Kosovu. Nakon toga su se na internetu pojavili seksualno eksplicitni snimci gde se jasno vidi da je u pitanju on, pa su mnogi povezali ova dva događaja sa nepozivanjem u tim Orlova.

Saša Đorđević je rekao da je objasnio Kaliniću zašto ga nema na spisku, dok je Nikola rekao da selektoru zamera jedino što ga nije pre objavljivanja spiska obavestio da neće biti pozvan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.