BUKVALNO 'PROFESOR'! U SVAKOM TRENUTKU ZNA KAD, ŠTA I KAKO: Vladimir Štimac o Nemanji Bjelici!
Vladimir Štimac je izneo svoje mišljenje o Nemanji Bjelici, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ZA ESPRESO PRED MUNDOBASKET

BUKVALNO 'PROFESOR'! U SVAKOM TRENUTKU ZNA KAD, ŠTA I KAKO: Vladimir Štimac o Nemanji Bjelici!

Svakog dana do početka Mundobasketa moći ćete da pogledate i čujete šta ima da kaže o svakom reprezentativcu naše zemlje ponaosob

Objavljeno:

Nastavljamo sa našim serijalom u kome glavnu ulogu ima Vladimir Štimac, bivši reprezentativac, i kako su mnogi govorili "duša i srce" nacionalnog tima Srbije, bez obzira na ulogu koju je imao kao igrač.

Bivši reprezentativac je bio u poseti "Espresu" i tom prilikom nam je rekao šta misli o svakom trenutnom igraču u reprezentaciji Srbije, o čemu ste već mogli da čitate i o čemu ćete čitati do početka Svetskog prvenstva u Kini.

Popularni "Štime" nam je govorio o svakom članu Đorđevićevog tima šta misli, ponaosob, a ovog utorka je red došao na jednog od naših najboljih igrača u ovoj deceniji, Nemanju Bjelicu.

- Bukvalno kao što su ga oni nazvali "Profesor", lider. U svakom trenutku zna kad, šta i kako treba. Pametan. Zna da se stavi u funkciju tima i ponavljam, jedan od igrača na kojima će biti bazirana igra reprezentacije. Očekujem od njega dosta - rekao je Štimac o Bjelici.

Ostanite uz Espreso, Mundobasket groznica polako počinje!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.