ČESI POSLUŽILI KAO TESTERA: Litvanija srušila Češku pa objavila konačan spisak za Mundobasket!
Košarkaška reprezentacija Litvanije, Foto: Espreso.co.rs

SKRAĆENO

ČESI POSLUŽILI KAO TESTERA: Litvanija srušila Češku pa objavila konačan spisak za Mundobasket!

Litvanija je na Mundobasketu u grupi H sa Australijom, Kanadom i Senegalom, dok će protivnici Čeha u grupi E biti SAD, Turska i Japan

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Litvanije pobedila je Češku sa 82:79 u pripremnom meču za Mundobasket koji počinje 31. avgusta.

Litvance je do trijumfa predvodio Kalnietis sa 12 poena, a Kuzminskas i Sabonis su upisali po 11. Kod Čeha, najefikasniji je bio Jaromir Bohačik sa 16 ubačenih koševa, a Satoranski i Peterka su dodali po 13 poena.

Prijateljska utakmica sa Češkom je poslužila selektoru Litvanije Dainiusu Adomaitisu da odredi konačan spisak od 12 igrača koji će igrati na Mundobasketu.

Litvanci su pobedili Češku u prijateljskom meču
Litvanci su pobedili Češku u prijateljskom meču foto: Espreso.co.rs

Litvaniju će na Dalekom Istoku predstavljati: Mantas Kalnietis, Edgaras Ulanovas, Mindaugas Kuzminskas, Renaldas Seibutis, Rokas Gedraitis, Jonas Valančunas, Damantas Sabonis, Lukas Lekavičijus, Paulius Jankunas, Marius Grigonis, Arnas Butkevičijus i Jonas Mačijulis.

Litvanija je na Mundobasketu u grupi H sa Australijom, Kanadom i Senegalom, dok će protivnici Čeha u grupi E biti SAD, Turska i Japan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.