BOGDAN MOŽE ŠTA HOĆEŠ I IZ KOJE POZICIJE HOĆEŠ: Vladimir Štimac o Bogdanoviću!
Vladimir Štimac o Bogdanu Bogdanoviću, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ZA ESPRESO PRED MUNDOBASKET

BOGDAN MOŽE ŠTA HOĆEŠ I IZ KOJE POZICIJE HOĆEŠ: Vladimir Štimac o Bogdanoviću!

Njih dvojica su se tokom brojnih godina u reprezentaciji zbližili

Objavljeno:

Vladimir Štimac, završio je svoju reprezentativnu karijeru i nije više deo "Orlova", makar ne fizički, ali zato jeste duhom svom snagom uz svoje nekadašnje saigrače koji se nalaze u Kini, gde ih očekuje Svetsko prvenstvo.

Iskusni centar je pristao da za "Espreso" da svoje mišljenje o svakom od sadašnjih reprezentativaca ponaosob, jer ih je upoznao kroz godine igranja i u reprezentaciji, ali i kroz klupsku karijeru.

Prethodnih dana ste mogli da čitate šta misli o Stefanu Joviću, Milošu Teodosiću i Draganu Milosavljeviću, Vasi Miciću, a sada je došao red i na Bogdana Bogdanovića, sa kojim je vrlo blizak.

- Dvojka! Trojka! Šta hoćeš i iz kojih pozicija hoćeš! Šta o Bogdanu reći. Sve najbolje! On je igrač koji ne promašuje. Čovek koji može da ga, u svakom trenutku, i iz svake pozicije, da. Da li je to step back sa 20 metara ili sa 2 metra. Veliki lider i ova reprezentacija će se sigurno zasnivati na njemu - rekao je Štimac o Bogdanoviću.

Inače, svakog do početka Svetskog prvenstva moći ćete da pogledate i čujete šta ima da kaže o svakom reprezentativcu naše zemlje ponaosob.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.