SRBIJA JE FAVORIT U ODNOSU NA AMERIKU: Legendarni Aca Trica predviđa poraze Drim tima, i to više od jednog!
Aco Petrović, Foto: Dado Đilas

NE VERUJE U SAD

SRBIJA JE FAVORIT U ODNOSU NA AMERIKU: Legendarni Aca Trica predviđa poraze Drim tima, i to više od jednog!

On je Karioke proveo kroz kvalifikacije lakše nego što je bilo ko očekivao

Objavljeno:

Jedini predstavnik hrvatske košarke na Mundobasketu u Kini koji počinje 31. avgusta biće Aco Petrović, selektor Brazila.

On je Karioke proveo kroz kvalifikacije lakše nego što je bilo ko očekivao i na taj način stigao do drevne zemlje. Mnogi misle da je prvi favorit za zlato košarkaška reprezentacija SAD uprkos brojnim otkazima, ali ne i popularni Aca Trica.

- Vrhunske evropske reprezentacije, a tu mislim na Srbiju i Francusku su favoriti u odnosu na SAD! Kažem, mislim da će Ameri imati velikih problema. Mislim da nemaju duboku ekipu, ali opet, ponavljam i to, treba pričekati. Svi se sada bave skautingom. Evo, Kanada je razbila Novi Zeland s 40 razlike, što govori o tome kako Novi Zeland ima problema u igri. Ali, treba pričekati - rekao je Aco Petrović u intervjuu za "Sportske novosti".

Moguće je i da se Brazilci suoče sa Amerikancima

- Kad su izvučene grupe svi smo pali u nesvest kad smo videli da se ukrštamo s Amerikancima. Međutim, sada, deset dana do početka SP-a, smatram da će ti Amerikanci sa svima igrati otvorene utakmice. Štaviše, više sam nego uveren da će gubiti, kao i to da će im se dogoditi više od jednog poraza na ovome SP-u. Puno je bilo otkaza, recimo, moglo bi se Amerikancima to sve obiti o glavu, pa da se dovedu u poziciju da im olimpijske kvalifikacije sledećeg leta moraju da igraju Lebron i drugovi! - zaključio je selektor Brazila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.