POZNATI MENADŽER PROGNOZIRAO FINALE MUNDOBASKETA: U borbu za trofej ide Srbija, a evo šta će se desiti sa Amerima!
Miško Ražnatović, Foto: Dado Đilas

IZ NJEGOVIH USTA U BOŽIJE UŠI

POZNATI MENADŽER PROGNOZIRAO FINALE MUNDOBASKETA: U borbu za trofej ide Srbija, a evo šta će se desiti sa Amerima!

Brojni otkazi pošteno su poremetili planove selektora SAD Grega Popovića

Objavljeno:

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović izneo je pomalo provokativno predviđanje finala Mundobasketa u Kini i to za hrvatski portal crosarka.com.

Brojni otkazi pošteno su poremetili planove selektora SAD Grega Popovića koji je bio primoran da praktično na Daleki Istok povede treću postavu, ali i dalje su Amerikanci favorit broj jedan za zlato.

- Srbija i uprkos povredama dolazi na SP u izuzetnom sastavu i s puno samopouzdanja. Otkazi koji su zaista jako pogodili tim SAD, daju nadu da će taj meč biti u najmanju ruku ravnopravan. Generalno cela nacija očekuje reprizu Indijanopolisa, te je u fazi iščekivanja početka turnira - rekao je Ražnatović u intervjuu za portal.

Usudio se poznati menadžer da prognozira finale.

- Finalni meč između Srbije i Grčke, a borba za bronzu između Španije i SAD. Mada ja nikada nisam slovio za dobrog prognozera - dodao je.

Osvrnuo se Miško Ražnatović i na brojne otkaze u nacionalnim selekcijama.

- Ove godine je bilo manje otkaza, nego ikada ranije, ako ne računamo situaciju u SAD. Međutim, ovaj pripremni period za SP je upravo pokazao u kojoj meri je teško igračima i zašto ih ne treba osuđivati kada se ne odazovu neki put akcijama nacionalnih sastava. Milosavljević, Moerman, Teodosić, Ertel, Šved, samo su neki od igrača koji su povređeni. Moramo imati u vidu da profesionalni košarkaš da bi osvojio Evroligu mora odigrati 39 utakmica, a za isti trofej fudbaler ih odigra duplo manje - zaključio je Miško Ražnatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.