JOŠ JEDAN OTKAZ PRED MUNDOBASKET: Bivši igrač FMP napustio pripreme reprezentacije!
Džona Bolden (plavi dres, broj 43), Foto: AP/Frank Gunn

REĐAJU SE OTKAZI

JOŠ JEDAN OTKAZ PRED MUNDOBASKET: Bivši igrač FMP napustio pripreme reprezentacije!

Virus otkaza se proširio na Kanadu, dok evropske reprezentacije muku muče sa povredama

Objavljeno:

Po svemu sudeći, na Mundobasket u Kini utakmice će igrati selektori i stručni štabovi.

Već je nekoliko puta pisano o glavoboljama koje su najveće zvezde zadale selektoru SAD Gregu Popoviću otkazivanjem nastupa na takmičenju koje počinje 31. avgusta. Virus otkaza se zatim proširio na Kanadu, dok evropske reprezentacije muku muče sa povredama (Teodosić, Milosavljević, Meli, Moerman...). Sada je i Australija ostala bez još jednog igrača.

Sredinom jula je otkazao Ben Simons, zvezda Filadelfije, a pripreme je napustio i njegov saigrač iz kluba Džona Bolden (nekada član FMP) navodeći privatne razloge.

- U ovakvim situacijama uvek sam uz igrače - otkazati učešće za reprezentaciju je uvek teška odluka. Iz perspektive ekipe, tajming u kom smo ostali bez igrača nije baš najbolji, ali, opet, srećni smo jer imamo grupu vrlo talentovanih igrača koji čekaju svoju šansu. Iako je sada prvi osećaj da moramo naći brzu alternativu Boldenu, ono što je važnije od toga je da pronađeno igrača čije će se sposobnosti i veštine najbolje uklopiti u tim - rekao je Andrej Lemanis, selektor Australije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.