NBA IGRAČI IZ KUKAVIČLUKA ODBIJAJU DRIM TIM: Niko neće da bude deo gubitničke ekipe! Tako kaže zvezda Portlanda!
Si Džej Mekolum, Foto: EPA/John G Mabanglo

BOJE SE SRBIJE

NBA IGRAČI IZ KUKAVIČLUKA ODBIJAJU DRIM TIM: Niko neće da bude deo gubitničke ekipe! Tako kaže zvezda Portlanda!

Interesantno je što je košarkaš rekao da zvezde ne žele da budu krive za neuspeh na takmičenju

Objavljeno:

Košarkaš Portlanda Si Džej Mekolum gostovao je u podkastu kod poznatog novinara ESPN Adrijana Vojnarovskog.

On je objasnio zašto su on i veliki broj NBA zvezda otkazali igranje za reprezentaciju SAD na Mundobasketu u Kini koji počinje 31. avgusta. Amerikanci su prvi, ali ne više apsolutni favorit za zlato kao što su to bili na nekim ranijim takmičenjima.

Osim Mekaluma, u Kini neće igrati njegov saigrač iz Portlanda Demijen Lilard kao ni Džejms Harden, Entoni Dejvis, Bredli Bil i Kevin Lav.

- Mislim da momci ne žele da budu lica potencijalno gubitničkog rostera. Uz to, radi se i o minutima na parketu. U redu je ako svi igramo 20-25 minuta, ili ako rešavamo utakmice velikom razlikom pa svi igraju. Ali ako neki igrači ne igraju, tvoji minuti se povećavaju što znači da će te i koristiti više. To utiče na tebe sve do marta kada prvi pravi umor dođe zbog NBA sezone. Tada počinju veliki problemi sa povredama zbog napornog leta. Ne želim da trčim po Australiji i Kini leti, da se vratim i onda da se pripremam za sezonu kada to mogu da uradim mnogo bolje strateški - rekao je Mekolum.

Interesantno je što je košarkaš rekao da zvezde ne žele da budu krive za neuspeh na takmičenju što znači da i on misli da reprezentacije kao što su Srbija i Španija mogu da iznenade izabranike Grega Popovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.