SRPSKI REPREZENTATIVAC I PRELEPA MISICA PLANIRALI SU SVADBU, ALI... Desilo se nešto što im je poremetilo planove
Nemanja Nedović i Mina Milutinović su pomerili svadbu, Foto: Printscreen/Instagram/minamilutinovic

Spremaće je natenane

SRPSKI REPREZENTATIVAC I PRELEPA MISICA PLANIRALI SU SVADBU, ALI... Desilo se nešto što im je poremetilo planove

Srpski košarkaš je imao želju da se venča u julu ili početkom avgusta, ali to je sada pomereno

Objavljeno:

Nemanja Nedović odlučio je da pomeri planiranu svadbu sa verenicom Minom Milutinović zato što nije dobio poziv u reprezentaciju Srbije za Svetsko prvenstvo.

Srpski košarkaš i njegova dugogodišnja devojka su planirali da organizuju venčanje i slavlje krajem jula ili početkom avgusta, kako bi on mogao da se posveti reprezentativnim obavezama.

☯️

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624) on

Međutim, odluka selektora Saše Đorđevića, ga je naterala da otkaže te planove. Zato su odlučili da ne planiraju na brzaka, već natenane isplaniraju svoj najsrećniji dan.

S obzirom na to da on neće imati obaveza do početka septembra, trenutno vreme provode na letovanju u Crnoj Gori, gde uživaju u luksuznoj vili sa svojim prijateljima.

- Iako su planirali da krajem jula ili početkom avgusta stanu na ludi kamen, Nemanja i Mina su odložili svadbu, a sve sa ciljem da ona bude organizovana kako dolikuje. Nemanja se povredio tokom sezone, pa neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini, zato je odlučio da sa Minom napravi ugođaj i da uživaju u čarima leta. Oni su sa prijateljima otputovali u Budvu gde su iznajmili vilu. Nemanje je do septembra slobodan, a onda ide za Španiju, za čiji klub igra. Mina ga uvek prati u stopu - kaže izvor "Blica" blizak paru, i dodaje:

- Kako više nije bilo potrebe da sve organizuju na brzaka, svadbu su odložili za jesen ili za sledeću godinu proleće, to još nisu odlučili. Oboje žele da njihovo venčanje bude za pamćenje i da njihovi prijatelji iz celog sveta dođu u Beograd.

Oni žele da okupe sve drage ljude na jednom mestu i zbog toga i žele da se venčaju.

- Mina i Nemanja su četiri godine zajedno, oni funkcionišu već kao da su u braku. Potpisivanje papira će za njih biti čista formalnost. Njihovu ljubav su mnogo puta do sada dokazali, a ona je čvrsto bazirana na poverenju i poštovanju.

Nedović i atraktivna manekenka su u vezi već godinama, a prošle godine su se tokom letovanja na Maldivima verili, kada ju je srpski košarkaš zaprosio na spektakularan način.

i love you with all my heart, FIANCÉ!

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.