ORLOVI SU TRAŽENA ROBA: Sve karte za meč reprezentacije Srbije su planule!
Teodosić i drugovi će nastupiti pred punom zrenjaninskom "Kristalnom dvoranom", Foto: Starsport©

PODRŠKA

ORLOVI SU TRAŽENA ROBA: Sve karte za meč reprezentacije Srbije su planule!

Srbija 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu

Objavljeno: 19:32h

Košarkaška reprezentacija Srbije u sredu u 21 čas igra u Zrenjaninu, gde će u "Kristalnoj dvorani" ugostiti Finsku u prijateljskom meču pred Mundobasket.

Sve karte za utakmicu su rasprodate. Od utorka, Orlovima se se priključili Bogdan Bogdanović i Marko Gudurić. Kako je ranije bilo planirano, Nikola Jokić će biti u Zrenjaninu, ali neće igrati već se na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću staviti u četvrtak, 8. avgusta.

Srećom, Vasilije Micić srećom nije teže povredio koleno u prijateljskom meču protiv Borca u Čačku, pa nema razloga za brigu. Posle meča u Zrenjaninu, ekipa se odmah vraća za Beograd gde će u subotu od 21 sat protiv Litvanije u "Areni" imati oproštaj od srpske publike. Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića će igrati 12. avgusta. Nakon toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Srbija 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – 23. avgusta protiv Italije, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske. Prvu utakmicu srpski nacionalni tim igra u Fošanu gde 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu igra protiv Angole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ilovezrenjanin.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.