NI 'D' OD DRIM TIMA: Ameri se okupili u okrnjenom sastavu i liče na sve samo ne na prvog favorita za zlato!
Okupljanje reprezentacije SAD, Foto: Youtube / Printscreen

početak priprema

NI 'D' OD DRIM TIMA: Ameri se okupili u okrnjenom sastavu i liče na sve samo ne na prvog favorita za zlato!

SAD će se takmičiti u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom

Objavljeno:

Košarkaši SAD okupili su se u Las Vegasu na startu priprema, a selektor Greg Popovič ima 15 igrača na raspolaganju.

Treneru Sparsa asistira Džef van Gandi, a zanimljivo je da Kajl Lauri nije bio u treningu sa ostalima zbog lakše povrede, dok su Dearon Foks i Džo Haris postali novi prinudni i privremeni članovi, kako bi Greg imao širinu igračkog kadra za treninge.

Popovič je podelio igrače u dve ekipe, u prvoj su bili Džejson Tejtum, Majls Tarner, Tadeus Jang, Kajl Kuzma, Markus Smart, Kris Midlton, Kemba Voker i Bruk Lopez, sa druge strane su se našli Foks, Haris, Barns, Braun, Adebajo, Pi Džej Taker, Donovan Mičel i Plamli.

- Sve je stvar "koučinga", ovo je drugačiji set pravila iz FIBA, koji pokušavaju da nam objasne. To je sve, svi poštujemo Grega, jer je on najveći svih vremena, svaki put kad otvori usta, svi hoćemo da ga slušamo - rekao je Midlton.

- Svaki put kad se nađemo, hoću da budemo sve bolji i koristimo svaki trening. Nikad nismo igrali u ovom sastavu zajedno, pa moramo da iskoristimo prednost svakog treninga - podsetio je Greg na otkaze igrača koji su u prethodnom periodu nosili igru.

Prethodno su otkazale brojne zvezde od Džejmsa Hardena preko Entonija Dejvisa do Demijana Lilarda, a SAD će se takmičiti u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.