JOKIĆ JESTE SUPERSTAR, ALI...Nemanja Bjelica otkrio tajnu srpske reprezentacije!
Nemanja Bjelica, Foto: Damir Dervišagić

JEDAN TIM

JOKIĆ JESTE SUPERSTAR, ALI...Nemanja Bjelica otkrio tajnu srpske reprezentacije!

Već navijači priželjkuju finale protiv SAD kako bi se srpska reprezentacija osvetila za poraze u finalima Mundobasketa 2014. i Olimpijskih igara 2016.

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno je na Kopaoniku gde se priprema za Svetsko prvenstvo u Kini koje počinje 31. avgusta.

Orlovi Aleksandra Đorđevića će igrati u grupi D protiv Angole, Filipina i Italije. Srbija će, po svemu sudeći, imati najjači sastav i već navijači priželjkuju finale protiv SAD kako bi se srpska reprezentacija osvetila za poraze u finalima Mundobasketa 2014. i Olimpijskih igara 2016. godine.

- Da li će selektor Ðorđević imati problem da uklopi toliko zvezda? Ne osećam se kao zvezda, ne verujem da bilo ko iz ekipe to misli jer nismo takvi. Međutim, imamo Jokića koji je najbolji centar u NBA ligi, jeste superstar, ali kad smo u reprezentaciji onda smo prava grupa - rekao je Nemanja Bjelica.

Prošle godine Srbiji je izmaklo zlato na Evropskom prvenstvu pošto je u finalu slavila Slovenija iako su Orlovi bili oslabljeni zbog povreda.

- Tada smo sa najboljih 12 igrača bili blizu titule. Nećemo imati problem da se podele uloge u ekipi, to je nešto najbitnije kako bi se napravio veliki rezultat - zaključio je reprezentativac Srbije i košarkaš Sakramenta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.