SVI U PLAVO: Aleksandar Đorđević poziva navijače na utakmicu sa Litvanijom! Razlog će vas raznežiti!
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta/Branislav Božić

LEP GEST

SVI U PLAVO: Aleksandar Đorđević poziva navijače na utakmicu sa Litvanijom! Razlog će vas raznežiti!

Najveći svetski košarkaši događaj počinje 31. avgusta, a do tada će Orlovi Aleksandra Đorđevića da odigraju i nekoliko prijateljskih utakmica

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije se na Kopaoniku priprema za Mundobasket u Kini.

Najveći svetski košarkaši događaj počinje 31. avgusta, a do tada će Orlovi Aleksandra Đorđevića da odigraju i nekoliko prijateljskih utakmica. Jedna od njih je zakazana za 10. avgust protiv Litvanije u "Štark Areni". Navijači na tu utakmicu treba da dođu u plavim majicama, a razlog za tako nešto je humane prirode.

Košarkaški savez Srbije i UNICEF čiji je ambasador Aleksandar Đorđević postali su partneri u projektu "Inkluzivna igrališta". Sav prihod ulaznica sa meča protiv Litvanije biće namenjen tom projektu.

- Drago mi je, i kao nacionalnom treneru i kao ambasadoru UNICEF-a u Srbiji, da KSS i UNICEF započinju saradnju. Delimo iste vrednosti i smatramo da je sport važan za razvoj dece i stvaranje zdravog društva u kojem svako dete ima šansu da raste, uči, da se igra i razvija. Više od 10 godina sam ambasador UNICEF-a i ponosan sam na vrednosti za koje se ta organizacija zalaže. košarkaška reprezentacija Srbije tokom svoje istorije, iz generacije u generaciju, predstavlja najpozitivnije ljudske i sportske vrednosti. Mi nismo nasledili ovaj dres, mi smo ga pozajmili i znam da svi igrači i članovi tima imaju poseban odnos i poštovanje prema njemu i svemu što reprezentacija predstavlja - rekao je Aleksandar Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.