KRAJ: Đorđević stavio tačku na slučaj Kalinića i Nedovića!
Foto: Dado Đilas

sale zna najbolje

KRAJ: Đorđević stavio tačku na slučaj Kalinića i Nedovića!

Selektor je tu da bira i pravi teške odluke

Objavljeno:

Mnogo prašine se podiglo oko izostajanja Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića sa spiska za predstojeće Svetsko prvenstvo, a sada je Aleksandar Đorđević stavio tačku na ovaj slučaj.

-Moj posao je da biram igrače i težina zadatka da napravim takve, teške odluke. Kada pogledam na sve igrače, mislim da smo izuzetno spremni i popunjeni na svim pozicijama. Svi su napredovali i iskočili tokom svojih klupskih sezona. Svi koji su bili na spisku od prvog dana biće u konkurenciji i u budućnosti. Moraju da budu spremni da se odazovu u svakom trenutku - rekao je Đorđević i nastavio:

Nemanja Nedović i Bogdan Bogdanović
Nemanja Nedović i Bogdan Bogdanovićfoto: Marina Lopičić

- Postoje neke vizije i razmišljanja protiv kakvih rivala igramo. To čemu težimo je fizička spremnost, da imamo ’size’ u reketu. Poslednjih godina imamo igrače koji su dosta iskočili, došli do kvaliteta i sigurnosti i polažem račune u njih. Razmišljam u tom smeru da oformim igru koja će nam doneti uspeh. Imamo zrelu ekipu, koja zna šta će nas čekati, grupu momaka spremnu za veliki rad. Moramo da respektujemo svakog protivnika - rekao je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.