VRAĆA LI SE SIMONOVIĆ U ZVEZDU? Čim smo ga sreli, odmah smo ga to i pitali!
Simonović sa Mitrovićem i Dženkinsom u dresu Zvezde, Foto: Dragan Kadić

NAGOVEŠTAJ ILI...

VRAĆA LI SE SIMONOVIĆ U ZVEZDU? Čim smo ga sreli, odmah smo ga to i pitali!

- Promocija novog dresa nas uvek uzbuđuje. Ne sumnjam da je dizajn lep i da ćemo svi sa ponosom nositi taj dres. Plava boja je za mene prvi put, ali to mi je dodatno uzbuđenje - istakao je Simonović

Objavljeno:

Promociji novog dresa košarkaške reprezentacije Srbije prisustvovao je Marko Simonović, sada već bivši igrač Zenita. Baš zbog toga što trenutno nema klub, pričalo se i o njegovom mogućem povratku u Crvenu zvezdu.

On je na predstavljanju dresa izdvojio malo vremena za razgovor sa novinarima.

- Promocija novog dresa nas uvek uzbuđuje. Ne sumnjam da je dizajn lep i da ćemo svi sa ponosom nositi taj dres. Plava boja je za mene prvi put, ali to mi je dodatno uzbuđenje.

Mundobasket se bliži, a kakva su njegova očekivanja?

- Maksimalna motivacija, maksimalan entuzijazam, željni smo da krenu pripreme, da iz dana u dan damo sve od sebe i što više sebe za taj tim.

Očekuje li medalju, da li je vreme za zlato?

- Sigurno je da smo jedan od favorita za medalju i uvek smo se tako postavljali, ali najbitnije je da smo zdravi, da se svi odazovu, da možemo da igramo lepu košarku. Atmosfera je sjajna, sjajni ljudi, sjajni momci, sjajni treneri.

Nadaš li se pozivu?

- Nadam se. Tu sam. Ako me pozovu, tu sam.

Gde će nastaviti karijeru, možda u Crvenoj zvezdi?

- Juče sam stigao, videćemo, malo da odmorimo, da se završi prvenstvo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe za Zvezdu. Gledam je redovno ove sezone. Tomić je odradio super posao i očekujem veliku borbu za titulu - rekao je Simonović.

BONUS VIDEO:

(Blažo Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.