NIŠTA OD MUNDOBASKETA - ODUSTAO OD REPREZENTACIJE: Košarkaš na Tviteru objavio da ne nastupa na Svetskom prvenstvu!
Lovernj i Milosavljević dok su nosili dres Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

šok

NIŠTA OD MUNDOBASKETA - ODUSTAO OD REPREZENTACIJE: Košarkaš na Tviteru objavio da ne nastupa na Svetskom prvenstvu!

- Nadam se da ću imati razumevanja svih onih koji su napravili istu odluku prethodnih godina i da ću održati dobre odnose sa onima sa kojima sam delio najlepše trenutke u reprezentaciji

Objavljeno:

Francuska će na predstojećem Mundobasketu u Kini oslabljena za Žofrija Lovernja.

Centar Fenerbahčea je obavestio navijače putem Tvitera, da neće biti deo reprezentacije u Kini gde Francuze u prvom krugu čekaju Dominikana, Nemačka i Jordan.

Bivši košarkaš Partizana bio je deo tima koji je osvojio "zlato" na Evropskom prvenstvu 2015, "bronzu" na svetskom i bio učesnik olimpijskih igara, ali za ovo leto ima druge planove od igranja za nacionalni tim.

- Posle pet uzastopnih leta koje sam proveo sa Francuskom, uz osvojene medalje na najvećim šampionatima, ove godine ne želim da budem deo ekipe iz razloga lične prirode koje neću sada iznositi. Nadam se da ću imati razumevanja svih onih koji su napravili istu odluku prethodnih godina i da ću održati dobre odnose sa onima sa kojima sam delio najlepše trenutke u reprezentaciji poslednjih nekoliko godina, a koje su bile najlepše za francusku košarku - napisao je Lovernj.

Žofri Lovernj u dresu San Antonia
Žofri Lovernj u dresu San Antonia foto: AP

BONUS VIDEO:

(Espres.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.