ZAGONETNI MILAN MAČVAN: Svašta mi prolazi kroz glavu!
Ostoja Mijailović I Milan Mačvan, Foto: Starsport©

iskren

ZAGONETNI MILAN MAČVAN: Svašta mi prolazi kroz glavu!

Prolazio sam kroz česte promene raspoloženje - napominje reprezentativac Srbije

Objavljeno:

Veliki maler zadesio je Milana Mačvana, bio je u usponu forme, ali se krajem januara 2018. godine dogodila jedna od najtežih povreda koje može da se desi profesionalnom košarkašu.

Reč je o povredi prednjih ukrštenih ligamenata levog kolena, a kapiten srpske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Istanbulu 2017. ističe da je realno da će se na parket vratiti tek na leto.

Posle medicinskih pregleda i testova zdravstvenog stanja u decembru, lekari su mi rekli da bi, ako oporavak ide ovim pravcem, to moglo biti u aprilu. Međutim, tada počinju utakmice za trofej i rizično je da tada budem uključen, iako verujem da ću biti sa ekipom Bajerna. Pripremaću se, treniraću sa timom i verujem da bi leto mogao da dočekam u dobroj formi. Inače, prošlo je četiri meseca od druge operacije - rekao je Mačvan za Sportski žurnal.

Milan Mačvan dok je nastupao za Partizan
Milan Mačvan dok je nastupao za Partizanfoto: Dragan Kadić

Bivši košarkaš Partizana je preživeo dve operacije mnogo problema, ali posle svega što mu se desilo ostaje pozitivan iako u nekim trenucima nije bilo nimalo prijatno.

– Posle prve povrede bio sam strašno motivisan da se što pre vratim. Međutim, kada sam i drugi put povredio koleno prolazio sam kroz česte promene raspoloženja. Operacija je bila dosta bolna. Sa jednog kolena doktor mi je skidao tetive i stavljao na drugo, povređeno. To me je užasno bolelo, iako sam već posle četiri dana došao kući. Međutim, hodao sam sa štakama, problem mi je bio i da ustanem i da legnem. Svaki pokret izazivao je bol - kazao je Mačvan i dodao:

– Svašta mi je prolazilo kroz glavu, podrška porodice mi je pomogla da istrajem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.