EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA Marko Pantelić posle poraza od Švajcarske: Fudbaleri Srbije su heroji, zaslužuju podršku nacije! (VIDEO)
Foto: Kurir

POSLUŠAJTE PANTELU!

EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA Marko Pantelić posle poraza od Švajcarske: Fudbaleri Srbije su heroji, zaslužuju podršku nacije! (VIDEO)

- Nakon 45 minuta u kojima smo bili bolja ekipa i imali tri boda u džepu, možemo samo da konstatujemo da se fudbal igra devedeset. Nismo uspeli da izdržimo - rekao je Pantelić

Objavljeno: 22:43h

Bivši reprezentativac naše zemlje i fudbaler Crvene zvezde Marko Pantelić rekao je u emisiji "Doživi prvenstvo" Kurir TV, da su bez obzira na poraz od Švajcarske (1:2) na Svetskom prvenstvu, heroji nacije, koje treba podržati.

- Nakon 45 minuta u kojima smo bili bolja ekipa i imali tri boda u džepu, možemo samo da konstatujemo da se fudbal igra devedeset. Nismo uspeli da izdržimo - rekao je Pantelić i dodao:

- Treba da se zahvalimo igračima, stručnom štabu i Savezu, jer imamo mogućnost da se do poslednjeg kola borimo za osminu finala. Momci vi ste heroji, Srbija treba da bude uiz vas. Ovo je generacija koja će još dugo donositi mnogo lepih stvari.

Pantelić je potom dodatno obrazložio stav:

- Izuzev nekoliko igrača mi imamo mladu reprezentaciju. Ja sam ranije rekao da Švajcarska dugo igra zajedno da ima EVRO i kvalifikacije iza sebe. Oni su čekali svoju šansu, igrali mirno i iz kontre kaznili naše moranje. I pre mnča sam rekao da će jedna od ekiap biti pod većim pritiskom. To je bila Srbija. Švajcarska ni kod 1:0 nije padala.

Sledi duel sa Brazilom?

- Ja se nadam da ova mlada ekipa može da napravi čudo. U fudbalu je sve moguće. Kostarika je odolevala, imala dve dobre šanse. Da su dali gol bili bi još žustriji. Brazil tada ne bi mogao da čeka, bilo bi prostora za kontru. U svakoj utakmici postoji šansa, iako si protiv Brazila, ma kako se zvao apsolutni autsajder. Ponavljam, fudbaleri Srbije su heroji, jer su otišli na Mundijal, pobedili Kostariku i do poslednjeg meča u grupi ostakli u igri za osminu finala .

Budite uz ovu generaciju. Ovo je početak. Podržite ih, dajte im do znanja da su heroji i da će nam u budućnosti doneti mnogo radosti", rekao je Pantelić

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

BONUS VIDEO LUDNICA U BEOGRADU: Pogledajte kakav je haos nastao u prestonici posle gola Mitrovića

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.