SALE OBJAVIO SPISAK IGRAČA ZA PRIPREME: Nema nikoga iz Evrolige i NBA, ali i na njih računa!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Zanimljiv odabir selektora

SALE OBJAVIO SPISAK IGRAČA ZA PRIPREME: Nema nikoga iz Evrolige i NBA, ali i na njih računa!

U pitanju je spisak igrača za drugu rundu kvalifikacija za Mundobasket koja će se igrati od jeseni

Objavljeno: 12:24h

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević objavio je spisak kandidata za nacionalni tim za takmičenje u četvrtom, petom i šestom „prozoru“ kvalifikacija za Mundobasket u Kini 2019 koji će se igrati od jeseni.

Ova ekipa će se okupiti 15. jula 2018. u Beogradu, a u sklopu priprema planiran je i odlazak u Kinu od 26. jula do 6. avgusta, gde će odigrati šest kontrolnih utakmica na dva turnira.

Stručni štab za mečeve četvrtog „prozora“ u septembru, uz igrače sa ovog spiska, računa na najbolji mogući tim u kome će biti i igrači iz NBA i Evrolige (koji jedino i imaju mogućnost da igraju u četvrtom „prozoru“ u septembru).

Saša Đorđević je objavio spisak igrača za drugu rundu kvalifikacija koja se igra od jeseni
Saša Đorđević je objavio spisak igrača za drugu rundu kvalifikacija koja se igra od jeseni foto: Dado Đilas

Na spisku su: Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Nikola Rebić (Bilbao), Stefan Pot (FMP), Luka Ašćerić (Mega Bemaks), Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks), Aleksa Avramović (Vareze), Nemanja Nenadić (FMP), Vanja Marinković (Partizan), Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Vojislav Stojanović (Betalan Kapo D’Orlando), Nikola Rakočević (SAD), Dejan Todorović (Bilbao), Stefan Birčević (Istanbul BSB), Luka Mitrović (Bamberg), Stefan Janković (Crvena zvezda), Boriša Simanić (FMP), Dragan Apić (FMP), Dušan Ristić (Arizona Univerzitet), Uroš Luković (Mornar Bar), Nikola Jovanović (Crvena zvezda).

BONUS VIDEO: Stefan Pot posle poraza od Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.