SAMO VAS GLEDAMO I PITAMO SE - DOKLE, BRE, VIŠE? Ovo su najveće krađe srpskih sportista na velikim takmičenjima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Franck Robichon/Printscreen/Youtube

a objašnjenja sramna

SAMO VAS GLEDAMO I PITAMO SE - DOKLE, BRE, VIŠE? Ovo su najveće krađe srpskih sportista na velikim takmičenjima! (FOTO) (VIDEO)

Ne kažemo da se to ne dešava i drugim "malim zemljama", ali nekako smo prečesto mi ti koji su oštećeni

Objavljeno: 10:59h

Kažu da su u sportu svi ravnopravni, da svi imaju jednake šanse da pobede i da uvek David može da pobedi Golijata!

Pa, šta onda kog đavola onda radite sa sportom!

Događaji u petak uveče na Olimpijskom stadionu u Londonu, u takmičenju u skoku u dalj, opet su pokazali da kada se sve sabere, ponekada u sportu nema veze da li ste najbolji, da li ste talentovaniji od drugih, da li ste radili više od njih, nego iz koje zemlje dolazite i kolika je ona sila.

A prečesto se to dešava onim "malim zemljama", a pogotovo sa srpskim sportistima.

MILORAD ČAVIĆ

Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine - sve oči su uprte u Majkla Felpsa od koga se očekuje da sruši legendarnog Marka Špica i postane sportista sa najviše zlatnih medalja na Igrama u istoriji.

I onda se pojavuje naš Milorad Čavić, za Amerikance i sve ostale "tamo neki Milorad" koji pliva kao na mlazni pogon i ulazi u finalnu trku kao favorit.

Vodi tokom celog finala ispred Felpsa, i onda drama na kraju, ulaze u foto-finiš obojica, reklo bi se da je naš Milorad prvi stigao do cilja ili barem u istom trenutku, ali NE! Američkog plivača proglašavaju pobednikom i daju mu zlato - jer jednostavno on MORA da pobedi!

Objašnjenje ili je bar bilo jedno od mnogobrojnih - Milorad nije dovoljno jako pritisnuo taster na cilju?!

KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA SRBIJE

Svetsko prvenstvo u Turskoj 2010. godine, naši momci gaze sve na putu do polufinala gde im na crtu izlazi domaća selekcija.

Utakmica je neizvesna, dramatična završnica, dve sekunde do kraja, Kerem Tunčeri prima loptu u trenutku dok jednom nogom stoji na aut liniji, što je po košarkaškim pravilima aut, ali sudije ćute, on prolazi i postiže koš za pobedu. Nema gledanja snimka, Turska je u finalu!

IVANA ŠPANOVIĆ

I na kraju stigosmo do ove najsvežije, od petka uveče u Londonu. Naša evropska šampionka skače svoj poslednji skok u kome napada medalju.

AMERIKA JE JAČA OD SRBIJE: Objašnjenje zašto je odbijena Ivanina žalba je sramota za sport, a u nama izaziva gnev i ogorčenje! (VIDEO)

Leti Ivana preko sedam metara, ne samo da uzima medalju nego čak možda i zlato, ali?!

Zvanično je izmereno na semaforu 6,96 metara, svi su u čudu, razlog je što joj se otkačio papirni broj sa leđa i zakačio pesak, a sudije su to uračunale kao poslednji trag.

JE L' OVO NEKA ZAJ***NCIJA? Srpski sportisti izgoreli od besa zbog očigledne krađe i nepravde prema Ivani Španović! (FOTO)

Naši ulažu jednu, pa drugu žalbu i obe su odbijene - razlog, jer bi se u tom slučaju žalili i Amerikanci i ostali bi bez dve medalje?!

Atletiko, ako nisi sa dopingom, onda si ovime dotakla dno!

NISMO SAMO MI SRBI POLUDELI OD BESA! Svetski mediji pružaju nestvarnu podršku Ivani! Sve vam je jasno kada se javljaju i Nemci... (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.