TOMPSON JE KRIV ZA SVE: Kako ćete sada da se zahvalite Srbima, Crnogorcima, muslimanima? Pismo momka iz Crne Gore koje je podelilo region! (FOTO)
Foto: Reuters

OTVORIO SE

TOMPSON JE KRIV ZA SVE: Kako ćete sada da se zahvalite Srbima, Crnogorcima, muslimanima? Pismo momka iz Crne Gore koje je podelilo region! (FOTO)

- Nije vam prijalo što smo bar mesec dana bili pomireni?

Objavljeno:

Mesec dana "pomirenja" u zemljama bivše Jugoslavije koji je trajao tokom Svetskog prvenstva, prekinut je nastupom Marka Perkovića Tompsona, ekstremno desnog pevača poznatog po koketiranju sa ustaštvom, na dočeku hrvatskih fudbalera u Zagrebu.

foto: Reuters

Upravo je odluka o njegovom nastupu, što su organizovali fudbaleri i selektor "Vatrenih", izazvala burne reakcije širom Balkana.

Jedna od upečatljivih poruka stigla je iz Crne Gore. Mladi Lion Hodžić iz Ivangrada je uputio javno pismo Hrvatima.

- Tompson je bio prisutan na dočeku hrvatskih fudbalera. Kako ćete sada, komšije, da se zahvalite muslimanima, pravoslavcima, Crnogorcima, Srbima i Bosancima? Na ovaj način poštujete naše gubljenje živaca u toku Mundijala?

foto: Facebook / Printscreen

Ovako cenite naše neizmerno radovanje vašem uspehu? Zar Tompson da se zahvali Đokoviću (čitaj: Srbinu) koji je javno stao na vašu stranu? Mislite li, komšije, da smo zaslužili?! Nije vam prijalo što smo bar mesec dana bili pomireni?

foto: Instagram/Ivan Rakitić

Kao što mi smeta kad Šešelj pali vašu zastavu, tako mi ne prija ni što vaš Tompson peva ustaške pesme, a onda njega dovedete da vam slavi uspeh.

Jeste vi moje komšije, jeste vi moj narod, ali su mi isto to i Srbi

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.