PREDSEDNICA HRVATSKE OPET U CENTRU PAŽNJE! Kolinda lično vozila autobus na kom su Hrvati slavili mundijalski uspeh! (FOTO)
Foto: AP

HAHAHAHA

PREDSEDNICA HRVATSKE OPET U CENTRU PAŽNJE! Kolinda lično vozila autobus na kom su Hrvati slavili mundijalski uspeh! (FOTO)

Međutim, postoji jedna mala začkoljica

Objavljeno: 10:24h

Pogledajte kako je hrvatska predsjednica lično vozila hrvatsku reprezentaciju nakon što su sleteli u Hrvatsku. Vau! Šta reći? Samo želim da kažete nešto o ovoj divnoj predsednici - stoji u statusu na Facebooku blogerke iz Nigerije.

Objava je do sada dobila 2,7 hiljade 'lajkova' i podeljena je 16 hiljada puta.

Jedini problem je to što autobus hrvatske reprezentacije ne vozi predsednica Kolinda Grabar Kitarović, nego vozačica ZET-a Nikolina Žiljak.

Iako je status objavljen pre jednog dana, još niko nije primetio zabunu, pa ljudi i dalje ostavljaju zadivljene komentare.

- Uzor kakva bi predsednica trebalo da bude. Nigerijo, ovaj put mudrije birajte' i 'Ona je savršeni primerak skromne liderice, personifikacija poniznosti' pa zatim 'Wow! Wow! Wow! Stil vodstva ove žene ispisaće novo poglavlje u udžbenike o vođstvu. Najblaže rečeno, nezamislivo - samo su neki od komentara koji se i dalje slivaju ispod objave.

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.