LOŽIM SE NA LOVRENA, A DALIĆU ĆU DA POSVETIM PESMU: Hrvatica poludela posle osvojenog srebra, počela nekontrolisano da se skida i postala hit na internetu! (FOTO)
Foto: Instagram / Belinda Bedeković

poludela

LOŽIM SE NA LOVRENA, A DALIĆU ĆU DA POSVETIM PESMU: Hrvatica poludela posle osvojenog srebra, počela nekontrolisano da se skida i postala hit na internetu! (FOTO)

Fascinirana je i selektorom Hrvatske Dalićem, za kojeg je najavila vrlo posebnu kompoziciju

Objavljeno:

Klavijaturistkinja Belinda Bedeković, koja je stekla slavu zahvaljujući pojavljivanju u filmu 'Borat' Saše Baron Koena, oduševljeno je bodrila Hrvatsku na njihovom putu ka svetskom srebru.

Obećala je da će se skinuti ako osvoje zlato, a iako nisu - proslavila je njihovu pobjdu u oskudnom izdanju i zasvirala više puta, skromno odevena. U intervjuu za jedan hrvatski portal otkrila je da joj nije bio ni najmanji problem da se skine.

- Radi Vatrenih mi se nije bilo teško skinuti ni najmanje, naime, učinila bih sve jer su momci zaista ostavili srce i dušu na terenu. Jednostavno sam ih htela podržati svojom muzikom i pustila sam da me muzika ponese u svim tim predivnim i napetim trenucima- Htjela sam da pokažem šta sam sve spremna da učinim za naše Vatrene - rekla je Belinda.

Na pitanje koji reprezentativac joj je najdraži, a ona odlučno odgovara:

- Ovo je jako teško pitanje, ali možda ipak Luka Modrić zbog njegovog teškog detinjstva i treniranja pod granatama, ali samo najjači ostaju i postižu svetske rezultate, iako su svi naši Vatreni po meni najjači

foto: Reuter

Ipak, u liftu bi najradije zaglavila s Dejanom Lovrenom.

- Najradije bih se ipak zaglavila s Dejanom Lovrenom. Pravi je frajer - zaključila je Belinda.

foto: EPA/Ronald Wittek

Fascinirana je i selektorom Hrvatske Dalićem, za kojeg je najavila vrlo posebnu kompoziciju.

- Izbornik Dalić je po meni jedna posebna, izvanzemaljska priča. Čovek koji mi toliko imponuje kao osoba, čovek koji razume duhovne zakone, borac koji ne odustaje. Toliko poštenja, poniznosti i božje uzvišenosti nisam u svom životu videla. On je za mene heroj i najveća mi je želja da ga lično upoznam. Napisat ću posebnu, vrlo posebnu kompoziciju za Zlatka Dalića! Po meni najbolji selektor dosad - odlučno je zaključila Belinda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.