ENGLESKI MEDIJI URNISALI MODRIĆA! Najboljeg igrača Mundijala pogodila Tompsonova pesma, zbog čega je postao predmet kritika celog zapadnog sveta! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/HRT

ZASLUŽENO?!

ENGLESKI MEDIJI URNISALI MODRIĆA! Najboljeg igrača Mundijala pogodila Tompsonova pesma, zbog čega je postao predmet kritika celog zapadnog sveta! (FOTO) (VIDEO)

Konačno ovi malo da stanu na našu stranu

Objavljeno:

Brojni svetski mediji uživo su pratili doček hrvatskih reprezentativaca u Zagrebu.

Nije im promakao ni detalj o hrvatskom pevaču Tompsonu koji se iz nekog razloga nalazi u autobusu zajedno s reprezentativcima koji su se vratili iz Rusije gde su osvojili drugo mesto na Svetskom prvenstvu.

Novinar AFP-a Piter Marfi na Tviteru je objavio fotografiju Tompsona s Modrićem i Rakitićem.

- Kada napravite odličan PR posao za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu, a onda vam se u otvorenom autobusu pojavi ultranacionalistički pevač - napisao je Murphy.

Njegovu objavu prenio je i britanski Guardian… Skoro 70 odsto od preko 30.000 anketiranih čitalaca najčitanijeg hrvatskog portala Index.hr smatra kako Tompsonu nije bilo mesto u autobusu s reprezentativcima Hrvatske.

Anketa
Anketa foto: Index.hr/Printscreen

Na velikom dočeku hrvatskih reprezentativaca na Trgu Bana Jelačića, na kojem je prema informacijama MUP-a Hrvatske bilo preko 250.000 ljudi, pojavio se i Marko Perković Tompson koji je otpevao svoju pesmu “Lijepa li si”, u kojoj se pominje i Herceg-Bosna, ali i još dve, doduše, rodoljubive, a ne mržnjom prema Srbima ispunjene numere.

Kada je završio, Luka Modrić ga je zamolio da im otpeva još jednu pesmu…

Ovaj je to prihvatio, a publika pozdravila sa oduševljenjem.

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.