Putin je ušao u svlačionicu Francuza posle finala i nešto je puklo: Pogledajte kako je reagovalo njegovo obezbeđenje! (VIDEO)
Foto: Reuters

Kakva reakcija?!

Putin je ušao u svlačionicu Francuza posle finala i nešto je puklo: Pogledajte kako je reagovalo njegovo obezbeđenje! (VIDEO)

Vrlo zanimljiva i pomalo komična scena

Objavljeno:

Francuska je postala šampion sveta pobedom nad Hrvatskom u finalu Svetskog prvenstva u Moskvi.

Po završetku protokola i svečanosti dodele medalja i pehara, slavlje trikolora se preselilo u svlačionicu, a tamo ih je posetila visoka delegacija na čelu sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom.

Prvi čovek zemlje domaćina je u društvu Kolinde Grabar Kitarović, Emanuela Makrona i Đanija Infantina posetio nove svetske prvake u svlačionici i tom prilikom im čestitao na uspehu još jednom.

Emanuel Makron sa Putinom i Kolindom u svlačionici Francuske posle finala Svetskog prvenstva
Emanuel Makron sa Putinom i Kolindom u svlačionici Francuske posle finala Svetskog prvenstva foto: EPA/Alexei Nikolsky

Najluđi momenat je nastao kada je posle govora predsednika Francuske došao na red otvaranje šampanjca, a u trenutku kada je puklo i kada je pampur izleteo, posebno zanimljiva je bila reakcija obezbeđenja ruskog predsednika.

Momak koji je bio uz Vladimira Putina je odmah otvorio kišobran kako bi sprečio da neka kap prsne po jednom od najmoćnijih ljudi planete.

Isto tako je bilo i na ceremoniji dodele, kada je počeo pljusak, pa je samo iznad predsednika Rusije bio otvoren kišobran, dok su Makron, Infantino i Grabar Kitarović pokisli do gole kože.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.