Vjerica Radeta likovala zbog pobede Francuza i prozivala Hrvate i Kolindu, ali joj je onda stigao brutalan odgovor! (FOTO)
Foto: EPA/Felipe Trueba/Filip Plavčić

digla prašinu na tviteru

Vjerica Radeta likovala zbog pobede Francuza i prozivala Hrvate i Kolindu, ali joj je onda stigao brutalan odgovor! (FOTO)

Članica radikala je ponosno istakla da je navijala protiv Hrvatske

Objavljeno:

Članica Srpska radikalne stranke Vjerica Radeta je među onim delom Srbije koji je navijao za Francusku u finalu Svetskog prvenstva samo da bi navijao protiv Hrvatske.

Ona je po završetku utakmice na "Lužnjikiju" u Moskvi na svom Tviteru istakla kako je pružala podršku "trikolorima" tokom meča i čestitala im na pobedi.

Usput nije zaboravila ni da potkači hrvatske fudbalere, uz podsećanje da su pojedine pesme slavili u svlačionici uz ustaške pesme.

- I da se razumemo. Za Francusku sam navijala zbog Hrvata. Čestitamo svetskom prvaku, a ovi neka slave sa Tompsonom i Čavoglavom. Navikli su - poručila je Radeta, a potom potkačila i predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.

- Propade Kolindi utrčavanje u svlačionicu.

Na to joj se javio jedan od korisnika Tvitera i žestoko joj odbrusio:

- Ako se neko razume u mržnju i bes, to ste onda Vi. Mogao bih da kažem i da je ovo za lepotu izgleda iz iskustva, al ja sam fin, pristojan čovek, ne neki primitivac kao oni iz vaših redova...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.