KOLINDA, PAZI SE, ON VOLI STARIJE! Francuski predsednik poleteo da izljubi predsednicu Hrvatske, pa je jedva pustio! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

Prisan odnos

KOLINDA, PAZI SE, ON VOLI STARIJE! Francuski predsednik poleteo da izljubi predsednicu Hrvatske, pa je jedva pustio! (FOTO) (VIDEO)

Emanuel Makron i Kolinda Grabar Kitarović su jedno drugome čestitali posle finala Svetskog prvenstva

Objavljeno:

Francuska je u spektakularnom i neverovatnom finalu Svetskog prvenstva pobedila Hrvatsku 4:2 i osvojila je svoju drugu titulu prvaka planete.

Utakmicu su posmatrali i lideri dveju zemalja, predsednik Emanuel Makron i predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

foto: EPA/Abedin Taherkenareh

Njih dvoje su se srdačno pozdravili pre početka utakmice i izgrlili su se poželevši sreću jedno drugom.

foto: Reuters

Ipak, na kraju se više radovao Makron, ali je predsednica Hrvatske kao prava sportistkinja ustala i čestitala protivniku koji je zasluženo osvojio šampionski pehar.

foto: AP

Njih dvoje su se ponovo zagrlili i srdačno izljubili, a onda kada su izašli na postolje uoči predavanja pojedinačnih nagrada i medalja Makron ju je uhvatio za ruku.

Ne sumnjamo ni da je predsednik Francuske smetala ovakva prisnost sa predsednicom Grabar Kitarović koja spada među najlepše političarke Evrope, a uz to poznato je da on voli starije dame, jer podsećamo da je njegova supruga starija Birižit od njega više od 20 godina, a da su počeli da se zabavljaju još dok mu je ona bila profesorka u školi.

foto: Printscreen/RTS

Tako, da bi predsednica Hrvatske trebalo da se pripazi mladog šarmera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.