Pre 2 godine je bio izbačen iz reprezentacije, žena ga je varala sa drvosečom, život mu je bio u rasulu, a danas igra finale Mundijala! (FOTO)
Foto: Reuters

Kroz pakao do zvezda

Pre 2 godine je bio izbačen iz reprezentacije, žena ga je varala sa drvosečom, život mu je bio u rasulu, a danas igra finale Mundijala! (FOTO)

Samo on zna kroz šta je prošao i kako mu je bilo u tim trenucima

Objavljeno:

Dejan Lovren će igrati u finalu Svetskog prvenstva protiv Francuske, a pre samo dve godine njegov život i karijera bili su u totalnom haosu i padu.

Ko se ne seća o čemu je reč, evo i da ga podsetimo! Iskusni defanzivac je svojevremeno izbačen iz hrvatske reprezentacije i to baš uoči Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine.

Dejan Lovren je za sebe rekao da je jedan od najboljih defanzivaca sveta
Dejan Lovren je za sebe rekao da je jedan od najboljih defanzivaca sveta foto: EPA/Tolga Bozoglu

Lovren je tada uradio, nešto što je Nikola Kalinić učinio sada, odbio je da bude rezerva i nije hteo da uđe u igru sa klupe na prijateljskom meču protiv Mađarske, u sklopu priprema za EURO, pa je tadašnji selektor Ante Čačić odlučio da ga precrta iz nacionalnog tima.

On je tada naveo da je u privatnom razgovoru poručio Lovrenu da u nacionalnom timu pojedinci se ne mogu stavljati iznad kolektiva.

Međutim, tadašnja Lovrenova reakcija je imala veze i sa velikim životnim problemima kroz koje je prolazio, jer mu se u tom trenutku raspadao i brak, pošto je javnost otkrila da ga supruga Anita vara sa izvesnim drvosečom Dariom Torbićem.

Pogotovo su engleski mediji uveliko i naširoko pisali o preljubi i ljubavnoj aferi gđe Lovren, te o tome kako je plaćala svom ljubavniku put da je "posećuje" u Liverpulu u iznajmljenom stanu, a čak je objavljena i fotografija iz ljubavnog zanosa na kojoj je polugola.

Sve se tada rušilo kao kula od karata hrvatskom fudbaleru, Jirgen Klop mu je predlagao i da "malo odmori" od fudbala i posveti se rešavanju problema sa kojima se suočio, što je ovaj i poslušao.

A post shared by @versus_by_anavladusic on

Odlučio je da pređe preko prevare supruge i posveti se spašavanju sopstvenog braka i na kraju je uspeo u tome i njih dvoje su nastavili da žive zajedno i podižu dvoje dece.

U međuvremenu on se izborio za povratak u reprezentaciju Hrvatske, a tokom Mundijala u Rusiji bio je jedan od najboljih hrvatskih igrača na putu do finala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.