MI SMO BALKAN, ISTA KRV! ŽELIM DA HRVATSKA BUDE PRVAK SVETA! Legendarni fudbaler i kum Miroslava Ilića navija za Vatrene!
Foto: AP

Uz njih je

MI SMO BALKAN, ISTA KRV! ŽELIM DA HRVATSKA BUDE PRVAK SVETA! Legendarni fudbaler i kum Miroslava Ilića navija za Vatrene!

Živa legenda fudbala i nekada najbolji igrač Evrope ističe da zemlje sa Balkanskog poluostrva itekako znaju da igraju fudbal, a uz to imaju i veliko srce

Objavljeno: 11:32h

Jedan od najboljih fudbalera koje je Balkan ikada imao, legendarni Hristo Stoičkov, navija za Hrvatsku da osvoji titulu prvaka sveta na Mundijalu u Rusiji.

- Verujte, srce mi je puno što je Hrvatska ovako daleko dogurala, kao da je moja Bugarska na njenom mestu. Jednako mi je drago. Želeo bih da uđe i u finale i osvoji turnir - rekao je Stoičkov hrvatskim medijima.

Englezi su favoriti protiv Hrvata s kvotom 2,40, na Kockaste je kvota 3,30, a kvota da će Hrvatska opet otići u produžetke - 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za polufinale SP Hrvatska - Engleska.

Legendarni Hristo Stoičkov podržava Hrvatsku na Mundijalu
Legendarni Hristo Stoičkov podržava Hrvatsku na Mundijalu foto: Profimedia

Čovek koji je svojevremeno sa Bugarskom igrao takođe u polufinalu Svetskog prvenstva davne 1994. godine u SAD, ističe da "vatreni" igraju najlepši fudbal.

- Mene ne zanimaju druge tri reprezentacije, mi smo Balkan, ista krv, i moramo se držati skupa. Oni su jedno, mi smo drugo, i ja od srca želim da Hrvatska osvoji titulu svetskog prvaka. Biće teško, ali verujem da možete. Imate jako dobre igrače, Rakitić igra jako dobar turnir, Modrić takođe, obojica su sjajni igrači, Mandžukić igra super naprijed, Subašić brani u životnoj formi.

Hristo Stoičkov ističe da zemlje sa Balkana znaju da igraju fudbal i igraju ga srcem
Hristo Stoičkov ističe da zemlje sa Balkana znaju da igraju fudbal i igraju ga srcem foto: AP

Legendarni bivši fudbaler Barselone ponavlja kako nema to veze sa veličinom zemlje iz koje ekipe dolaze, već sa time što igraju kao tim.

- Ma kakva mala zemlja, to nema veze. Bugarska je mala zemlja, pa ima zlatnu loptu i zlatnu kopačku, Hrvatska je mala zemlja, a ima zlatnu kopačku i bronzu iz Francuske, Srbija je mala zemlja, a bili su klupski prvaci Evrope... Nema tu mala zemlja ili ne, ili imaš srce ili ne, a mi na Balkanu svi imamo srce i znamo da igramo fudbal - poručio je kum srpskog pevača Miroslava Ilića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.