DEŠAN PRESREĆAN NAKON POBEDE: Ovi momci su me učinili ponosnim!
Foto: Reuters

SAMO JOŠ jedan korak

DEŠAN PRESREĆAN NAKON POBEDE: Ovi momci su me učinili ponosnim!

Čovek odluke je bio Samjuel Umtiti koji je udarcem glavom u 51. minutu utakmice, poslao svoju ekipu u finnalni meč nadmetanja na Mindijalu

Objavljeno: 00:03h

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan, dizao je u nebesa karakter i odlučnost dvoje mlade ekipe, nakon pobede nad Belgijom 1:0 u polufinalu Svetskog prvenstva.

Čovek odluke je bio Samjuel Umtiti koji je udarcem glavom u 51. minutu utakmice, poslao svoju ekipu u finnalni meč nadmetanja na Mindijalu, gde će dočekati boljeg iz drugog polufinalnog meča u Moskvi, između Engledke i Hrvatske.

- Bilo je izuzetno! Presrećan sam zbog mojih igrača, pokazali smo karakter i ispravan mentalitet iako je bilo izuzetno teško večeras. U defanzivi smo radili najviše! - rekao je selektor Trikolora.

- Morali smo da pravimo razliku na terenu preko kontranapada, ali opet čestitam svojim igračima i stručnom štabu. Osećam se ponosno zbog svih njih - rekao je Dešan koji može postati treći čovek u istoriji koji će osvojiti Mundijal kao igrač i selektor (Mario zagalo i Franc Bekenbauver).

- 49 dana u kontinuitetu smo proveli zajedno, prošli kroz svašta, dosta teških stvari, grupe, ovo je priznanje za sve - Završio je presrećni Dešan.

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.