KREATIVNOST FUDBALA I CRTANJA: Novi talenti kao budući umetnici ili reprezentativci
Foto: Promo

Fudbal i umetnost

KREATIVNOST FUDBALA I CRTANJA: Novi talenti kao budući umetnici ili reprezentativci

Takođe, svima kojima je potreban bilo kakav savet iz oblasti slikanja dobrodošli su, i zato nam se pridružite u Ušće SC bilo da ste početnik ili iskusni slikar...

Objavljeno: 18:38h

Sutrašnji gost emisije "Doživi prvenstvo" u 14 časova biće nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore Igor Matić. Matić je sa nacionalnom selekcijom do 21 godine osvojio srebro na Evropskom prvenstvu za mlade fudbalere 2004. godine u Nemačkoj. Iste godine je bio i član nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Atini. Tokom bogate igračke karijere, koju je proveo u Srbiji i Francuskoj, nosio je dresove brojnih klubova. Trenutno radi kao direktor Omladinske škole Čukaričkog, gde pronalazi i stvara nove talente i buduće reprezentativce.

Sa Matićem ćemo pričati o utiscima koje je stekao gledajući utakmice Svetskog prvenstva, o pritisku učešća na velikim takmičenjima, problemu srpskog nacionalnog tima da ostvari značajniji rezultat i ostalim aktuelnim fudbalskim temama.

NEGUJ ZAHVALNOST jer dom je tamo gde čuvaš ono što imaš, a ne gde brineš zbog onoga što nemaš.

Uz to, u Ušće SC nastavljamo sa lepim radionicama. Sa Beo Art House pripremili smo vam kurs slikanja za početnike.

Doživi prvenstvo
Doživi prvenstvo foto: Promo

Tehnike slikanja i crtanja nastajale su i menjale se kroz istoriju. Od prvih crteža na zidovima pećina, kao što su one u španskoj Altamiri, pa sve do kompleksnih slikarskih tehnika današnjice, prošlo je više od 40.000 godina. Iako su neke tehnike na prvi pogled jednostavne, mogu biti najkompleksnije. Prešli smo put od jednostavnosti, preko kompleksnosti, pa sve do jednostavne genijalnosti.

Probudite svoju kreativnost i umetničku stranu koja možda čuči u vama i pridružite se pravim radionicama crtanja sa grupom od pet starijih polaznika, u kojoj ćemo od 12 do 15 časova slikati neku dragu osobu, bilo da je u pitanju Džordž Kluni, Penelope Kruz ili kućni ljubimac, a od 16 do 19 časova takođe pet učesnika reprodukovaće umetnička dela poznatih slikara akrilnom tehnikom na medijapanu.

Svima kojima je potreban bilo kakav savet iz ove oblasti dobrodošli su, i zato nam se pridružite u Ušće SC bilo da ste početnik ili iskusni slikar.

Doživi prvenstvo! Doživi talenat!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.