U NJEGA SU U SRBIJI UPIRALI PRSTOM ZBOG GOLA BRAZILA: Nije to moja krivica! Ako ćemo tako, moj igrač je bio Žesus, a Paulinjo je pobegao vezistima!
Foto: AP

Nemojmo olako suditi

U NJEGA SU U SRBIJI UPIRALI PRSTOM ZBOG GOLA BRAZILA: Nije to moja krivica! Ako ćemo tako, moj igrač je bio Žesus, a Paulinjo je pobegao vezistima!

Miloš Veljković bi u narednih bar 10 godina trebalo da nosi dres sa nacionalnim grbom

Objavljeno: 09:48h

Iznenadio je Mladen Krstajić kada je u odlučujućem meču na Svetskom prvenstvu umesto iskusnog Duška Tošića u srce odbrane stavio mladog Miloša Veljkovića.

Nažalost, upravo preko njega je prošao i prvi gol Brazila koji je postigao Paulinjo, a u javnosti je to označeno kao greška zlatnog Orlića sa Novog Zelanda koji predstavlja budućnost Srbije.

Mladen Krstajić i Miloš Veljković
Mladen Krstajić i Miloš Veljković foto: Reuters

- Bio sam spreman za Brazil i psihički i taktički. Selektor Krstajić mi je saopštio dva dana pred meč da ću igrati. U Rusiju sam došao posle dobre sezone u Verderu i bio sam pripremljen da igram svaki meč. Nisam bio iznenađen što sam igrao protiv Brazila - ispričao je Veljković za "Novosti".

On se osvrnuo i na sam pogodak za koji su mnogi upirali prstom u njega.

Miloš Veljković u duelu sa Vilijanom
Miloš Veljković u duelu sa Vilijanom foto: AP

- Gol nije plod jedne, već više grešaka u nizu. Ja sam u sekundi morao da odlučim da li da krenem da zatvorim Milenkovića, kome je Žesus otišao iz leđa, ili da ostanem i popunim stvorenu "rupu". Da imam više iskustva možda bih procenio da ostanem i onda ne bismo primili gol. Kad bismo terali mak na konac onda ja mogu da kažem da je moj igrač Žesus, a da Paulinja nije ispratio neki od veznih igrača.

Veljković je istakao da naši igrači nemaju čega da se stide jer su se isprsili Brazilcima, kao i da su pred njim i saigračima još bolji rezultati, jer su oni reprezentacija koja "dolazi".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.