KAD BI SAMO MOGLI DA GA ČUJU: Sale Đorđević, rođeni pobednik, imao je snažnu poruku za srpske fudbalere!
Foto: Starsport©

Šteta

KAD BI SAMO MOGLI DA GA ČUJU: Sale Đorđević, rođeni pobednik, imao je snažnu poruku za srpske fudbalere!

Selektor srpskih košarkaša biće uz "mali ekran" i bodriti "Orlove" protiv Brazila

Objavljeno:

Ako neko zna kako treba pristupiti i kako se pobeđuje u najvećim mečevima onda je to sigurno selektor Srbije Aleksandar Saša Đorđević.

Legendarni bivši košarkaš koji nam je svojim koševima u poslednjim sekundama doneo toliko radosti, a potom i kao selektor košarkaške reprezentacije, imao bi sigurno koji savet da udeli srpskim fudbalerima uoči odlučujućeg meča protiv favorizovanog Brazila.

I on prati s pažnjom Svetsko prvenstvo u Rusiji i navija za srpsku reprezentaciju koja se bori za osminu finala, a to je priznao i na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Srpski fudbaleri na jednom od poslednjih treninga pred Brazil
Srpski fudbaleri na jednom od poslednjih treninga pred Brazil foto: Starsport©

- Ja sam u ovom trenutku veliki navijač fudbalske reprezentacije. Znam da je mnogo ljudi tamo i da će ta energija da im bude od pomoći. Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe! Ne postoji bolja utakmica i bolja pozornica od ove protiv Brazila i može da nas dovede do velikog rezultata. Siguran sam da imaju brdo motivacije. Obe utakmice smo igrali odlično, borili su se, izgarali, imaju odličnu hemiju, odlično su vođeni - meni se jako sviđa - rekao je Đorđević.

Srpski košarkaši se trenutno spremaju za dve kvalifikacione utakmice za Mundobasket protiv Nemačke i Gruzije.

- Šteta zbog te greške protiv Švajcarske u odbrambenoj tranziciji, ali ta hrabrost da se ide na drugi gol meni daje uverenje da idemo na pobedu - poručio je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.