NJEMU ĆE BITI BAŠ TEŠKO: Rambo Petković stigao u Moskvu na Srbija - Brazil, njegove reči moraju da se urežu u mozak našim igračima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Sa tim stavom se mora na teren

NJEMU ĆE BITI BAŠ TEŠKO: Rambo Petković stigao u Moskvu na Srbija - Brazil, njegove reči moraju da se urežu u mozak našim igračima! (VIDEO)

Njemu će biti najteže, jer on, kako kaže, u svakom slučaju gubi

Objavljeno:

Dejan Rambo Petković, legenda srpskog i brazilskog fudbala, stigao je u Moskvu gde kao specijalni konsultant za "O Globo" će pratiti duel između Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu.

Ulog u ovom meču je veliki za obe reprezentacije, jer odlučuje koja će se naći u osmini finala, a jasno je da je brazilska reprezentacija favorit.

- Ako neko misli da ne može da iznenadi Brazil onda bolje da ne izlazi na teren. Kada sam igrao fudbal, ako sam mislio da ne mogu da pobedim, onda kažem da me boli nešto... Šanse nisu ogromne, ali to ništa ne znači u fudbalu - jasna je poruka Ramba Petkovića u kameru fotoreportera "Kurira" u Moskvi.

Vrlo lako može da odlučuje gol razlika. Zato je kombinacija 2&3+ vredna kvote 1,57. Pogledajte sve kvote za meč Južna Koreja i Nemačka.

On je već istakao da šta god da se dogodi na kraju on će svakako izgubiti jer navija za obe reprezentacije.

- Brazilu treba pobeda da bi osigurao prvo mesto, ali potrebna je i Srbiji, s tim da joj i odgovara nerešeno sa golovima, uz poraz Švajcarske od Kostarike. Treba Srbija da traži pobedu - rekao je Petković.

Utakmica između Srbije i Brazila počinje od 20 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.