EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Vladimir Volkov: Argentina i Poljska su me najviše razočarale, Pobedićemo Brazil, najbolji smo kad je najteže ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir TV

DOživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Vladimir Volkov: Argentina i Poljska su me najviše razočarale, Pobedićemo Brazil, najbolji smo kad je najteže ! (VIDEO)

Čovek koji ne voli da daje izjave medijima, ovoga puta nije imao izbora

Objavljeno: 21:58h

Gost emisije “Doživi prvenstvo” bio je bivši fudbaler Partizana i Rada, Vladimir Volkov!

Čovek koji ne voli da daje izjave medijima, ovoga puta nije imao izbora!

Komentarisao je meč domaćina i prvog organizatora Svetskog prvenstva i izneo mišljenje o našoj reprezenatciji.

- Jako dobar utisak ostavio je Meksiko. Brazil, Portugal i Španija polako ulaze u formu, a Argentina i posebno Poljska su me razočarali. Mislim da Poljska nije sastavila najjači tim, a ono što su pokazali daleko je ispod njihovog nivoa. Hrvatska je sjajan tim. Oni su tu gde su i za mene nisu nikakvo iznenađenje - rekao je Volkov.

Volkov je tada govorio i o zemljama u kojima je igrao.

- Najlepši deo karijere proveo sam u Šerifu iz Tiraspolja. Kasnije sam sa Partizanom uzeo tri titule i igrao tri Lige Evrope. Uživao sam i u Poljskoj, ali mi se svidelo svuda. Ako nisam igrao dugo i u Poljskoj sam se dobro proveo.

Iskusni fudbaler se potom okrenuo duelu Srbije i Brazila.

- Očekujem tešku utakmicu. Mi smo ipak poznati po tome da smo najbolji kad je najteže. Dok ima i jedan posto šanse moramo verovati. Sigurno da ima pritiska. Različito se igrači sa time nose, ali to je za njih način života. Znamo koliko mogu naši fudbaleri, iznenađenje sigurno nije Tadić, ali jeste način na koji igra Milenković. Za Mitrovića znam da voli i bolje igra važne utakmice - rekao je popularni Vova i dodao:

- Brazil je individualno jako dobar i preti nam opasnost sa svih strana. Nadam se da će Srbija slavitii 1:0, a da će Kostarika i Švajcarska remizirati - zaključio je Volkov.

BONUS VIDEO: ORLOVI RASPOLOŽENI PRED BRAZIL: Pogledajte kako je izgledao današnji trening reprezentacije Srbije u Svetlogorsku (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.