DA LI JE OVO MOGUĆE?! Srbiji protiv Brazila sudi još jedan preVARant! (VIDEO)
Foto: Starsport©

ŽIVOT POSLE BRIHA...

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Srbiji protiv Brazila sudi još jedan preVARant! (VIDEO)

Fanjani je široj fudbalskoj javnosti postao poznat pošto je na polufinalnom meču Kupa Konfederacije 2017. godine između Portugala i Čilea, kada je uradio nešto o čemu je pričao ceo svet

Objavljeno:

Utakmicu poslednjeg, trećeg, kola greupe "E" između Srbije i Brazila, koje se igra 26. juna od 20 časova u Moskvi sudiće Alireza Fanjani iz Irana.

Posle krajnje neubedljivog Malanga Dedijua iz Senegala koji je delio pravdu na premijeri protiv Kostarike i sad već čuvenog Nemca Feliksa Briha koji nas je bukvalno pokrao na meču protiv Švajcarske, FIFA je odlučila da Orlovima predsudni duel za plasman u 1/8 finala protiv Brazila sudi Alireza Fanjani.

Arbitar iz Irana 40 godina, a na FIFA listi je od 2008. Na Mondijalu u Rusiji sudio je meč između Nemačke i Meksika, a zanimljivo je da mu je i otac bio fudbalski sudija.

Fanjani široj fudbalskoj javnosti postao poznat pošto je na polufinalnom meču Kupa Konfederacije 2017. godine između Portugqalije i Čilea odbio da koristi VAR tehnologiju prilikom dosuđivanja penala!

BONUS VIDEO JASNO I GLASNO Vladimir Stojković poručio saigračima: Ko ne veruje u pobedu, neka odmah krene kući!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.