SKANDAL! IZAZIVAJU FIFA I PROVOCIRAJU SRBE I DALJE: Usred programa pokazuju albanskog orla kao podršku Džaki i Šaćiriju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Dusan Brkic

Ovo je sramota

SKANDAL! IZAZIVAJU FIFA I PROVOCIRAJU SRBE I DALJE: Usred programa pokazuju albanskog orla kao podršku Džaki i Šaćiriju! (VIDEO)

Švajcarski novinar je na ovaj način stao u zaštitu fudbalera kojima preti kazna zbog političkih poruka i provociranja

Objavljeno:

Neviđeni skandal je sada izazvao sportski novinar i voditelj iz Švajcarske, Pjer Pulije, koji je javno podržao Granita Džaku i Džerdana Šaćirija zbog proslavljanja golova protiv Srbije pokazivanje dvoglavog albanskog crnog orla rukama.

U Švajcarskoj se vodi žestoka polemika oko ponašanja dvojice reprezentativaca albanskog porekla s Kosova i Metohije koji se nalaze pod optužbom FIFA zbog ponašanja i provociranja političkim porukama tokom proslave svojih golova.

Džaka i Šaćiri provociraju na utakmici protiv Srbije
Džaka i Šaćiri provociraju na utakmici protiv Srbije foto: EPA/Laurent Gillieron

Jedan od onih koji je stao u njihovu zaštitu jeste novinar televizije RTS, koji je sada napravio još veću glupost i javno na televiziji ponovio njihov čin braneći njihovo ponašanje.

- Gospodo iz FIFA, da li ćete meni oduzeti akreditaciju i suspendovati me, ako i ja uradim ovo - zapitao je Pulije i potom prekrstio ruke u obliku albanskog dvoglavog orla.

Jedan veoma nepotreban, glup i na kraju krajeva neprofesionalan čin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.