TAKO SE TO RADI: Argentinski novinari razapinju Sampaolija posle poraza od Hrvatske! Procurela taktika za meč sa Nigerijom! (FOTO)
Foto: AP

RAUSLO

TAKO SE TO RADI: Argentinski novinari razapinju Sampaolija posle poraza od Hrvatske! Procurela taktika za meč sa Nigerijom! (FOTO)

Ni ovoga puta mesta u startnih 11 nema za Paula Dibalu

Objavljeno:

Posle debakla u utakmici sa Hrvatskom (0:3) u drugom kolu Svetskog prvenstva, u selekciji Argentine vlada potpuno rasulo.

Prema pisanju argentinskih medija, selektor Horhe Sampaoli se susreće sa istinskim pučem u ekipi, a pritom ga štampa iz zemlje "gaučosa" minira na svakom koraku.

foto: AP

Argentina se našla na Mundijalu u poslednjem kolu kvalifikacija, a u Rusiji je prvo odigrala 1:1 sa Islandom, a onda potpuni debakl od Hrvata (0:3). Sada, pred poslednje kolo, u kome Argentinci moraju u utorak da pobede Nigeriju, a dalje će proći samo ako Hrvatska, koja se već plasirala u osminu finala, ostane neporažena protiv islandskih "vikinga", rasulo dostiže svoj vrhunac.

foto: Reuters

Kako javlja "TyC sport", jedan od vodećih sportskih medija u Argentini, pobuna igrača je tolika, da "je odnos između njih i selektora uništen, kao i ne postoji način da se popravi". Uz sve to, navodno je i predsednik Fudbalskog saveza Argentine, Klaudio Tapija, rekao selektoru "da on više ne može da kontroliše fudbalere".

Argentinski mediji su brutalni i već su krenuli da razapinju Sampaolija.Tako je list "Ole" objavio slike sa treninga pred meč sa Nigerijom, na kome se vidi taktika.

foto: AP

Na sve to su se nadovezalali ostali argentinski mediji koji su analizirali fotografije, te donosila zaključka o tome da će "zaigrati sa četvoricom igrača u zadnjoj liniji", da će Gonzalo Iguain biti pridodat napadu, dok će glavni oslonci biti, Lionel Mesi i Anhel di Marija. Ni ovoga puta mesta u startnih 11 nema za Paula Dibalu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.