ČOVEK BEZ SRAMA I ČASTI! Feliks Brih je priznao gol, iako je lopta kroz spoljni deo mreže prošla?! Pa, šta onda očekivati od njega?! (VIDEO)
Foto: EPA/Armando Babani

Čovek za prljave poslove

ČOVEK BEZ SRAMA I ČASTI! Feliks Brih je priznao gol, iako je lopta kroz spoljni deo mreže prošla?! Pa, šta onda očekivati od njega?! (VIDEO)

Nemački arbitar je očigledno poznat tokom karijere po katastrofalnim greškama kojima direktno utiče na rezultate mečeva

Objavljeno:

Feliks Brih je najomraženija osoba u Srbiji trenutno, i to s pravom, jer je pokrao našu reprezentaciju u meču sa Švajcarskom kada je umesto jedanaesterca pokazao faul u napadu Aleksandru Mitroviću.

Drvlje i kamenje po nemačkom arbitru koji je čak odbio i da pogleda snimak situacije kao što mu je VAR tehnologija i sugerisala, već je poslušao samog sebe.

Feliks Brih na utakmici Srbija - Švajcarska
Feliks Brih na utakmici Srbija - Švajcarska foto: Starsport©

Međutim, ovakve greške, pa i još kardinalnije su uobičajene u karijeri doktora prava, koji očigledno ima neka debela leđa jer je redovni učesnik i arbitar velikim takmičenjima.

Njegov najveći gaf u karijeri se dogodio još 2013. godine kada je na meču između Hofenhajma i Leverkuzena priznao gol za gostujući tim, iako je lopta posle udarca glavom Stefana Kislinga kroz spoljni deo mreže ušla u gol.

Za njega je bilo sve regularno, a u rodnoj zemlji je za ovu grešku stavljen na stub srama.

Ovo bi bio kraj karijere za mnoge arbitre, ali očigledno ne za Briha koji na samo njemu znan način uspeva uvek da se izvuče posle katastrofalnih grešaka i odluka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.