SPORT I UMETNOST ZAJEDNO: Uživaj u sećanjima sportskih asova, slikanju i maketarstvu
Foto: Promo

Pronađi kreativnost u sebi

SPORT I UMETNOST ZAJEDNO: Uživaj u sećanjima sportskih asova, slikanju i maketarstvu

Polaznici kursa slikanja na tekstilu najpre će upoznati osnove ove vrste slikanja, a kasnije će doći i do nivoa kada će moći da naprave svoje unikatne kreacije

Objavljeno: 17:55h

Sutrašnji gost u emisiji „Doživi prvenstvo“ biće bivši legendarni fudbaler i reprezentativac Stanislav Karasi.

Proslavljeni fudbaler učestvovao je na Svetskom prvenstvu 1974, kada je tadašnja selekcija Jugoslavije ostvarila najubedljiviju pobedu u istoriji, savladavši Zair 9:0.

Takođe, na tom prvenstvu SFRJ je s Brazilom igrala 0:0, dok je Karasi bio jedini strelac u susretu sa Škotskom i tako odveo ekipu u narednu fazu. Na kraju je tadašnja Jugoslavija osvojila sedmo mesto. U svojoj bogatoj karijeri ostavio je najveći trag u Crvenoj zvezdi.

Pored toga, akcija „Doživi prvenstvo“ sutra vam predstavlja „Beo Art House“ (BAH), novo mesto na kulturnoj mapi Beograda. BAH svojim kreativnim radionicama i kursevima upoznaje polaznike sa svetom umetnosti, kako moderne tako i klasične.

Uopšte nije važno da li ste amater ili profesionalac, jer u okviru akcije „Doživi prvenstvo“ imate priliku da uz „Beo Art House“ probudite svoju umetničku stranu.

foto: Promo

Samo sutra od 12 do 14 časova zajedno s nama pet izabranih učesnika imaće priliku da nauči osnovne tehnike izrade maketa fudbalskog terena i da se na kraju međusobno takmiči u šutiranju penala na maketama.

Od 17 do 19 časova promovisaćemo smanjenje upotrebe plastičnih kesa i buđenje ekološke svesti. Pet učesnika imaće mogćnost da na svoj način oslika pamučni ceger za kupovinu.

Polaznici kursa slikanja na tekstilu najpre će upoznati osnove ove vrste slikanja, a kasnije će doći i do nivoa kada će moći da naprave svoje unikatne kreacije.

Jedan od glavnih ciljeva „Beo Art Housea“ je da pomogne svojim polaznicima da pronađu kreativnost u sebi i razviju je do neslućenih granica.

Doživi prvenstvo u Ušće SC, najposećenijem šoping-centru u gradu.

Doživi talenat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.