MESI SE VRAĆA KUĆI: Hrvati unakazili očajnu Argentinu i plasirali se u osminu finala! (FOTO)
Foto: Reuter

MUNDIJAL, 2018.

MESI SE VRAĆA KUĆI: Hrvati unakazili očajnu Argentinu i plasirali se u osminu finala! (FOTO)

Hrvatska reprezentacija u poslednjem kolu odmerava snage sa Islandom

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je selekciju Argentine u drugom kolu Mundijala u Rusiji rezultatom 2:0.

Ovo je poraz koji može skupo da košta Argentince, koji će priliku da se "vade" imati protiv Nigerije u poslednjem kolu grupe C.

Poveli su "kockasti" golom Ante Rebića u 54. minutu posle katastrofalne greške golmana Kabaljera koji je u pokušaju da ispuca loptu nabacio na volej fudbaleru Ajntrahta koji je postigao efektan gol za 1:0.

Na 2:0 povisio je Luka Modrić sjajnom "kiflom" u 80. minutu posle sjajne finte kojom je izbacio dva igrača Argentine i tako na tribinama napravio veliko slavlje hrvatskih navijača koji će do dugo u noć proslavljati plasman u drugu fazu Mundijala.

I konačan rezultat i katastrofu Argentine potpisuje Ivan Rakitić u 92. minutu meča posle poigravanja napadača Hrvatske sa odbranom Gaučosa. Hrvati su održali čas fudbala finalistima prošlog Mundijala u Brazilu.

Hrvatska reprezentacija u poslednjem kolu odmerava snage sa Islandom, koji će svoj meč drugog kola odigrati sutra protiv Nigerije i tako probati da pobedom budu veoma blizu nokaut faze kao i izbacivanjem Argentine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.