KRSTAJIĆ PROMEŠAO KARTE I PORUČIO: Srbijo, ne strepi!
Foto: Starsport©

PRED MEČ GODINE

KRSTAJIĆ PROMEŠAO KARTE I PORUČIO: Srbijo, ne strepi!

Krstajić ne odustaje od pristupa igri iako je najavio neke taktičke promene za meč sa Švajcarskom

Objavljeno: 20:07h

Nakon što se zahvalio Rusima na velikom gostoprimstvu, Mladen Krstajić je na konferenciji za novinare istakao da se oseća kao u Srbiji i da očekuje veliku podršku u sutrašnjem meču.

Krstajić je rekao da će ekipa tražiti pobedu u ovom meču. - Naravno da znamo da idemo dalje sa pobedom. Daćemo sve od sebe, ali ispred sebe imamo veoma jaku selekciju. Švajcarska takođe mora da pobedi, pokušaće da nas ugroze, imaju mnogo kvalitetnih igrača. Što se tiče vetra, kiše i nevremena, mi smo navikli na sve nepogode. Nećemo imati problema sa tim stvarima - rekao je Krstajić. Biće taktičkih promena reprezentacije Srbije za meč sa Švajcarcima. "Biće neki taktičkih promena, ali nećemo odstupati od sistema i stila igre. Mogu da garantujem da će igrači biti maksimalno spremni i daće sve od sebe. I agresivni i igrački raspoloženi, ali i fer plej kao protiv Kostarike", istakao je on.

Mladen Krstajić je posebno nahvalio reprezentaciju Švajcarske i sistem koji ima ta selekcija. - Oni su taktički odlični, igraju zajedno duži vremenski period. Petković je dugo sa njima, što je bitno za reprezentaciju. Dobro smo prostudirali sve, biće sutra žestoko - rekao je Krstajić. Za kraj, imao je poruku za naše navijače. - Poruka Srbiji je da mirno spava, momci su orni, voljni i željni da odigraju kao protiv Kostarike - rekao je on.

BONUS VIDEO: ŠOU U VOZU ZA MOSKVU: Pijani Japanac peva Rusi i Srbi braća zauvek (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.