PA, ZAR OPET? Od njega ovo nismo očekivali: Murinjo ponovo poželeo Srbiji najgoru stvar na svetu!
Foto: Reuters

NEMOJ TAKO, ŽOZE

PA, ZAR OPET? Od njega ovo nismo očekivali: Murinjo ponovo poželeo Srbiji najgoru stvar na svetu!

Žoze, Žoze, c-c-c...

Objavljeno:

Jedan od najboljih stručnjaka današnjice Žoze Murinjo pohvalio je nastup srpskih fudbalera u pobedi nad Kostarikom (1:0) na Mundijalu u Rusiji, ali poručio da bi voleo da završe takmičenje u grupnoj fazi kako bi Nemanja Matić dobio odmor.

Menadžer Mančester junajteda je, analizirajući situaciju u E grupi za televiziju "Raša Tudej", u svom stilu poručio da bi voleo da Brazil i Švajcarska, koji su remizirali 1:1, prođu dalje da bi Matić odmorniji dočekao novu sezonu.

- Srbija je je dobro izgledala. Nadam se da će Srbija da ide kući posle grupne faze takmičenja, to bih voleo jer želim da moj igrač ode ranije na odmor. Znao sam da Srbija ima mnogo dobrih fudbalera, snažni su, zreli i hoće da uspeju. Mnogo puta sam pričao sa Matićem o tome koliko im znači odlazak na Svetsko prvenstvo i izgledaju veoma dobro - rekao je Murinjo.

Žoze Murinjo tokom Mundijala radi na TV Russia Today kao stručni konsultant
Žoze Murinjo tokom Mundijala radi na TV Russia Today kao stručni konsultant foto: Reuters

Portugalac veruje da Švajcarska može do remija protiv Srbije i da bi tako otvorila vrata druge faze, uz kasniji trijumf nad Kostarikom. - Kada je Švajcarska uzela bod protiv Brazila, izvesno je da će osvojiti sva tri protiv Kostarike. Verovatno mogu do jednog boda sa Srbijom. To im donosi pet bodova i moja predviđanja mogu da se ostvare, da Brazil i Švajcarska odu dalje. Moram da budem iskren, želim Matiću odmor - zaključio je Murinjo. Utakmica između reprezentacija Srbije i Švajcarske igraće se u petak u Kalinjingradu od 20 sati.

BONUS VIDEO ORLOVI U ŠETNJI SVETLOGORSKOM: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.