GDE SU NJEMU OČI? Legenda svetskog fudbala oplela po Milinković Saviću! (VIDEO)
Foto: Starsport©

MA daj MATORI...

GDE SU NJEMU OČI? Legenda svetskog fudbala oplela po Milinković Saviću! (VIDEO)

On sam bi trebao da zna bolje, ali izgleda da je penzionerski život ostavio traga na rasuđivanje bivšeg fudbalera Seltika

Objavljeno: 20:25h

Sergej Milinković Savić je ostavio izuzetno dobar utisak na današnjem meču protiv Kostarike, državši vezni red pod apsolutnom kontrolom zajedno sa Nemanjom Matićem.

Imao je par sjajnih dodavanja za Aleksandra Mitrovića kada ga je spajao sa golom, pored toga je bio dobar i u defanzivi, videli smo i par atraktivnih poteza, pirueta, makazica... Jednom rečju radio je od svega pomalo i držao konce veznog reda.

Drugo poluvreme je odigrao sjajno, ali kako Henrik Larson kaže - nije oduševio tokom prvog dela igre. - Do sada nije tako mnogo uradio na utakmici. Teško je reći da je on igrač za Mančester. Uradio je par dobrih i zanimljivih stvari, ali nije ostavio utisak na mene. Gledam ovu utakmicu i ne mogu da kažem da je Srbija bolji rival rekao je on na poluvremenu.

Reči legendarnog švedskog špica ne dobiaju na prevelikoj težini, jer su Sergej i Nemanja pokazali da zajedno mogu da kontrolišu celu sredinu, a sigurni smo da kako vreme bude prolazilo, da će njih dvojica sve bolje funkcionisati i da će naterati Murinja da odreši kesu, da bi ovaj tandem preneo i u ekipu Crvenih Đavola.

BONUS VIDEO: Slavlje srpskih navijača na Trgu Nikole Pašića posle gola Aleksandra Kolarova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.