KRSTAJIĆ SE TEŠKO BORIO SA EMOCIJAMA POSLE POBEDE: Takav sam još od 92. Takva mi je kocka bačena!
Foto: Starsport©

Samo nastavite tako

KRSTAJIĆ SE TEŠKO BORIO SA EMOCIJAMA POSLE POBEDE: Takav sam još od 92. Takva mi je kocka bačena!

Prezadovoljan je bio srpski selektor posle debitantskog trijumfa na Mundijalu, hvaleći sjajnu atmosferu u timu

Objavljeno: 17:12h

Selektor Srbije Mladen Krstajić ocenio je da današnja pobeda nad Kostarikom ima višestruki značaj za ekipu, ali da ne treba dizati euforiju, već bi se trebalo okrenuti narednom protivniku.

- Ovo je sigurno jedna bitna pobeda. Bili smo svesni da ćemo pobedom imati potreban mir pred Švajcarsku, a u nekom drugom slučaju, u slučaju, ne daj Bože, poraza, veliki pritisak - rekao je Krstajić za Radio-teveviziju Srbije.

Igrali su srpski fudbaleri baš onako kako je on tražio od njih, a pre svega borbeno na svakom delu terena, a on je posebno emotivno doživeo čitav meč, što se videlo i reakcijom na kraju susreta.

Mladen Krstajić ističe da je sada najvažnije okrenuti se što pre meču protiv Švajcarske
Mladen Krstajić ističe da je sada najvažnije okrenuti se što pre meču protiv Švajcarske foto: Starsport©

- Ja sam takav da se od 92. borim kroz život, takva mi je kocka bačena. Bitno je da su igrači bili mirni. Da se ne daj Bože desio poraz, ja bih prihvatio odgovornost i stao ispred igrača i zaštitio bih ih. Idemo dalje, predstoje nam dve teške utakmice, Kostariku već treba da zaboravimo i da se okrenemo Švajcarcima

Srbija je pobedom počela učešće na Svetskom prvenstvu, i to trijumfom nad Kostarikom od 1:0.

- Raduje me temeljna atmosfera u ekipi, koja je sjajna, prava, bez lažne skromnosti. Nismo lagali javnost u prethodne tri nedelje i nešto skrivali. Svi smo funkcionisali kao jedan. Posle dužeg niza godina, imamo pravu atmsoferu. Možda igra nije bila na nekom nivou, ali videla se kompaktnost i videlo se srce - rekao je srpski selektor.

Mladen Krstajić poručuje da su naši igrači pokazali srce na terenu
Mladen Krstajić poručuje da su naši igrači pokazali srce na terenu foto: Starsport©

On je kazao da bi stao ispred ekipe da je došlo do eventualnog poraza i dodao da u igri ima još stvari koje treba ispraviti.

- Ima stvari koje moramo i možemo da ispravimo u narednom periodu. Dobra je atmosfera, delovali smo kao ekipa i to je najbitnije, treba to zadržati, mirnoću, i okrenuti se daljoj analizi narednih protivnika - rekao je Krstajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.