MILIVOJEVIĆ PRESREĆAN: Apsolutno smo zasluženo pobedili!
Foto: Starsport©

Realna priča

MILIVOJEVIĆ PRESREĆAN: Apsolutno smo zasluženo pobedili!

Objektivni je utisak da je Srbija mogla da postigne još koji pogodak

Objavljeno:

Nije se njegovo ime ili prezime toliko puta čulo tokom prenosa, ali to je možda i najvažnije kada igra poziciju na kojoj je Luka Milivojević. A i kada je bio u centru pažnje, Milivojević je odradio izvanredan posao.

Jedan od heroja trijumfa nad Kostarikom u Samari bio je prezadovoljan konačnim ishodom i najavio da će Srbija biti još bolja u nastavku prvenstva.

- I pre utakmice smo rekli da je najbitnija ova prva, da smo jako blizu prolaza ako je dobijemo. Moramo biti zadovoljni, imali smo dosta šansi, izlazaka pred golmana, ali nismo uspeli da damo još koji gol. Posle gola malo smo se povukli, oni su bolje igrali u tom kratkom periodu, ali mi smo apsolutno zasluženo pobedili - rekao je Milivojević u kameru nacionalnog servisa.

Objektivni je utisak da je Srbija mogla da postigne još koji pogodak, ali Milivojević je otkrio kako je Srbija zapravo koncipirala igru tokom ovih 90 minuta.

- Prvo poluvreme smo imali veći posed, ali nismo imali toliko opasnih šansi. Tada smo, praktično ispitivali gde možemo da prođemo, oni su u zoni dobro stajali, mi smo kružili i tražili tu rupu u njihovoj odbrani kako bismo proturili loptu. Imali smo tri ili četiri dobre šanse, mogli smo da dođemo do još nekog gola. Svi smo presrećni -

Narednu utakmicu Srbija igra u petak od 20 časova protiv Švajcarske u Kalinjingradu.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.